حسین قدمیان روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: فناوران و پژوهشگران پژوهشگاه مواد و انرژی موفق به کسب گواهینامه سطح آمادگی فناوری (TRL) در نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای هفته پژوهش، فناوری و فن بازار ۹۷ شدند.
وی گفت: ۹ طرح فناورانه اعضای هیات علمی پژوهشگاه مواد و انرژی در هفته پژوهش، فناوری و فن بازار ۹۷، موفق به کسب گواهینامه سطح آمادگی فناوری (TRL) شد.
وی افزود: اعطای این گواهینامه هر ساله طبق ارزیابی سامانه ارزیابی فناوران ایران (سافا) توسط پارک علم و فناوری گیلان صورت می گیرد.
وی اظهار داشت: این طرح ها شامل " اینورتر سه فاز متصل به شبکه" از دکتر فرهاد براتی،"پیچ های ارتوپدی قابل جذب" از دکتر سعید حصارکی،"مبدل حرارتی ترکیبی زمین نهاد" و "هواگرمکن خورشیدی نسل جدید" از دکتر حسین قدمیان، " افزودنی نانو ساختار برای سوخت بهینه نیروگاه"، "دانش ساخت مواد افزودنی نانوساختار برای روانکاری"، " تدوین دانش فنی فناوری تولید نانوسیال هیبریدی"، " ارتقاء عملکرد گردآورنده خورشیدی" و "طراحی سیستم PVT خورشیدی با استفاده از نانوسیال" از دکتر امیر حسین زمزمیان، می باشد.
پژوهشگاه مواد و انرژی دارای چهار پژوهشکده انرژی، سرامیک، نیمه هادی ها، فناوری نانو و مواد پیشرفته است.
تاکنون ۶۰۰ پروژه بزرگ و کوچک تحقیقاتی در زمینه مواد و انرژی در پژوهشگاه مواد و انرژی به سرانجام رسیده است.
محققان این پژوهشگاه تاکنون اختراعات زیادی در سطح جهانی، منطقه و کشور به ثبت رسانده که بخشی از این دستاوردها تجاری سازی شده است.
آبگرمکن خورشیدی و آب شیرین کن نمونه هایی از اختراعات محققان این پژوهشگاه است.
پژوهشگاه مواد و انرژی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مشکین دشت فردیس استان البرز مسقر است.
۷۴۱۳/۶۹۹۳