سرهنگ بهرام رسولی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: برای این افراد به خاطر دست داشتن در ۲ مرحله آتش سوزی در نهاوند و یک نوبت در کبودراهنگ پرونده قضائی تشکیل شده است.
وی اضافه کرد: بیشتر متهمان پس از شناسایی و دستگیری عنوان میکنند که آتش زدن مراتع سهوی بوده و حواسمان نبوده اما در مرجع قضائی ادعای آنها دقیقتر مورد بررسی قرار میگیرد.
فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان بیان کرد: پس از برآورد خسارت وارد شده به مراتع، متهمان به پرداخت جریمه نقدی محکوم میشوند اما در صورت بروز خسارت به جنگل، آنها علاوه بر پرداخت خسارت نقدی به تحمل حبس نیز محکوم میشوند.
سرهنگ رسولی از شهروندان خواست در صورت مواجهه با تخریب و تصرف اراضی، چرای غیر مجاز دام، آتش زدن عمدی و سهوی و ساخت و ساز غیر مجاز موضوع را از طریق سامانه ۱۵۰۴ اطلاع رسانی کنند.
وی ادامه داد: تیمهای یگان حفاظت منابع طبیعی به صورت شبانه روزی آماده دریافت گزارشهای مردمی و پیگیری و رسیدگی به این گزارشها هستند.
فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان تاکید کرد: اگر کمک و مشارکت مردم نباشد نمیتوان در حفظ عرصههای منابع طبیعی موفق عمل کرد.
سرهنگ رسولی گفت: تمامی تلاش این مجموعه حفظ سرمایههای ملی برای آیندگان است چرا که آسیبهای ناشی از بی توجهی به منابع طبیعی به همه اقشار بازمی گردد.
وی افزود: تخریب مراتع موجب کاهش فضای سبز، از بین رفتن زیبایی طبیعت، فرسایش خاک و بروز گرد و غبار شده و برای مردم مشکل ایجاد میکند.
۷۵۲۶ /۲۰۹۰