گرگان - ایرنا - مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی گلستان گفت که شهرک صنعتی سیل زده آق قلا به صورت ویژه نیازمند اجرای طرح زهکشی ترمیمی آب است.

حجت اله خلیل زاده روز چهارشنبه در نشست خبری اظهار داشت: برای شتاب بخشیدن به طرح زهکشی شهرک و ایمن سازی آن قبل از اختصاص اعتبار، از منابع داخلی برای رفع این مشکل استفاده خواهد شد.
وی بدون اشاره به اعتبار مورد نیاز اجرای این طرح گفت: زهکشی مورد نظر در شهرک صنعتی آق قلا ۵ کیلومتر طول دارد و مطابق برنامه ریزی تا آذر امسال مورد بهره برداری خواهد گرفت.
جاری شدن سیل اخیر باعث آبگرفتکی و غرقاب شدن شمار زیادی از واحدهای تولیدی مستقر در شهرک صنعتی آق قلا شد به طوری که ارتفاع آب در برخی سالن‌های تولیدی به ۱.۵ متر و در فاز سوم این شهرک به بیش از ۲ متر رسید.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی گلستان گفت: بر اساس برآورد نهایی، سیل اخیر ۷۰ میلیارد ریال به تاسیسات زیربنایی و یک هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال به ۹۳ واحد تولیدی مستقر در این شهرک خسارت وارد کرد.
وی افزود: برای جبران خسارت تاسیسات زیربنایی شهرک صنعتی آق قلا تاکنون ۱۰ میلیارد ریال توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت پرداخت شده و قرار ۱۰ میلیارد دیگر هم برای جبران این خسارت ها پرداخت شود.
به گفته وی اعتبار جبران بقیه خسارت سیل به تاسیسات زیر بنایی شهرک صنعتی آق قلا قرار است از محل اعتبارات استانی تامین شود.
خلیل زاده به پرداخت وام واحدهای تولیدی خسارت دیده گلستان اشاره کرد و افزود: تاکنون اعتباری برای حمایت مالی از این واحدها اختصاص نیافته است.
شهرک صنعتی آق قلا با مساحت ۱۶۸ هکتار دارای ۲۲۰ واحد بهره‌بردار است که از این تعداد حدود ۱۷۰ واحد صنعتی با اشتغال بالغ بر ۲ هزار و ۷۰۰ نفر فعالیت دارند.
شهرک ۱۰۰۰ هکتاری اترک فرصت رونق گلستان
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی گلستان در ادامه به ظرفیت های سرمایه گذاری این استان اشاره کرد و گفت: شهرک ۱۰۰۰ هکتاری اترک واقع در اینچه برون شهرستان گنبدکاووس فرصت مغتنم رونق و جهش اقتصادی این استان است.
وی افزود: زیرساخت‌های این شهرک برای جذب سرمایه گذار فراهم است به طوری که تاکنون ۲۸ قرارداد برای ساخت واحدهای تولیدی در ۳۵ هکتار بسته شد.
وی از آمادگی این شرکت برای تامین زمین رایگان در شهرک ۱۰۰۰ هکتاری اترک برای ایجاد پست برق ۲۳۰ کیلو وات خبر داد و افزود: ایجاد این پست در سفر رئیس جمهوری به گلستان مصوب شد.
ایجاد منطقه ویژه اقتصادی اترک با هدف توسعه طرح‌های صنعتی کشور و نیاز گلستان و برای کمک به رفع مشکل بیکاری و ایجاد اشتغال پایدار در مرداد سال ۸۴ به تصویب رسید.
هم مرز بودن گلستان با ترکمنستان و فراهم بودن زمینه ارتباط زمینی و ریلی با کشورهای آسیای مرکزی، فعال بودن گمرک اینچه برون در شرق استان و فعالیت فرودگاه بین المللی گرگان از جمله ظرفیت‌های زیرساختی این ظهرک است.
گلستان جزو ۱۵ استان برخوردار در ایجاد زیرساخت‌های شهرک صنعتی
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی گستان گفت: این استان جزو ۱۵ استان نخست کشور در برخورداری زیر ساخت‌های لازم برای جذب سرمایه گذار در شهرک و نواحی صنعتی است.
وی افزود: در این استان شمالی به جز شهرک صنعتی گمیشان که شبکه گاز رسانی ندارد، زیر ساخت‌های موجود در دیگر شهرک‌ها و نواحی صنعتی آن به طور کامل مهیا است.
در گلستان ۲۳ شهرک و ناحیه صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی اترک با دو هزار و ۴۰ هکتار زمین برای سرمایه گذاری وجود دارد که اکنون مطابق گزارش مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی گلستان ۵۱۷ واحد تولیدی فعال در این شهرک‌ها و نواحی صنعتی فعال است.
خلیل زاده همچنین از همراهی و مشارکت سپاه پاسداران به ویژه تیپ ۴۵ جواد الائمه (ع) مستقر در گرگان و لشکر ۲۵ کربلا برای هدایت آب از شهرک صنعتی آق قلا قدردانی کرد و گفت: علاوه بر آن مسوولان شرکت آب منطقه‌ای استان، مزرعه نمونه وزارت دفاع مستقر در گلستان و پیمانکاران بخش خصوصی در تأمین ماشین آلات مورد نیاز از جمله بیل مکانیکی برای ایجاد کانال، پمیاژ آب همکاری کردند.

برچسب‌ها