این حملات موشکی به دو روستای " الرصیف" و " العزیزیه" در حومه شمالی شهر حماه صورت گرفت.
یگانهای ارتش سوریه هم در پاسخ تعدادی از پایگاهها و سکوهای پرتاب موشک تروریستهای جبهه النصره را در شمال حماه و جنوب ادلب هدف قرار دادند.
** امضای تومار یک هزار متری در حمایت از جولان
روز چهارشنبه همچنین در یک پوشش ملی و سراسری ساکنان شهر حمص سوریه با حضور در مقابل ساختمان استانداری بلندترین تومار ابراز محبت و همبستگی با ساکنان جولان اشغالی را امضا کردند. ابعاد این تومار ۱۰۰۰ در ۱۵۰ متر است.
این پویش از استان "سویدا" با نام "جولان عربی و سوری باقی خواهد ماند" آغاز و سپس به منطقه "درعا" و امروز به "حمص" رسید.
قرار است ۳ میلیون سوری پای این تومار را در حمایت از جولان امضا کنند تا در نهایت آن را در اختیار نمایندگی سازمان ملل متحد در دمشق قرار دهند.
این اقدام سوریها در پاسخ به «دونالد ترامپ» رییس جمهوری آمریکا است که در اقدامی بی سابقه یکم فروردین منطقه جولان را به عنوان بخشی از سرزمینهای اشغالی به رسمیت شناخت.
رژیم صهیونیستی بلندیهای جولان را در جریان جنگ ۶ روزه با اعراب در سال ۱۹۶۷ اشغال کرد.
کنست (پارلمان) این رژیم در سال ۱۹۸۱ میلادی این منطقه را جزو مناطق اسراییل اعلام کرد، هرچند براساس قوانین بین المللی، جولان به سوریه تعلق دارد.
** کشف گوردسته جمعی
در همین حال سانا به نقل از مدیر مرکز بهداشت استان رقه از کشف گور دسته جمعی در قسمت جنوبی شهر رقه خبر داد.
در این گور که زمان حفر آن به دوران تسلط گروه تروریستی- تکفیری داعش بر شهر رقه برمی گردد، جنازه ۲۰۰ قربانی غیرنظامی کشف شده است.
**موج بازگشت آوارگان سوری به کشورشان ادامه دارد
به گزارش سانا گروه جدیدی از آوارگان سوری امروز (چهارشنبه) از اردوگاه " الرکبان" واقع در نقطه مرزی اردن و سوریه خود را به کشورشان رساندند.
گروهی دیگر از آوارگان سوری از اردوگاه " الازرق" واقع در اردن و با عبور از گذرگاه مرزی «جابر-نصیب» خود را به کشورشان رساندند.
مسئولان محلی تعداد آوارگانی که از اکتبر گذشته (مهر ۹۷) با عبور از گذرگاه «جابر-نصیب» خود را به سوریه رساندهاند در حدود ۲۲ هزار و ۲۵۰ نفر برآورد کردند.
جمعیت سوریه پیش از آغاز بحران در ۲۴ اسفند سال ۱۳۸۹ حدود ۲۳.۵ میلیون اعلام شده بود که با یورش گروههای تروریستی به این کشور و طی سالهای گذشته نزدیک به ۱۲ میلیون نفر از این جمعیت آواره شهرهای مختلف این کشور و کشورهای ترکیه، مصر، لبنان، اردن و همچنین اروپا شدند.
در ماههای اخیر با بازگشت ثبات و آرامش به سوریه شمار زیادی از آوارگان سوری به صورت داوطلبانه به کشور خود بازگشته و شماری نیز منتظر فراهم شدن ساز و کار قانونی این امر در کشورهای همسایه سوریه هستند.
هم اکنون دولت سوریه اقدام به ارسال امکانات، بازسازی راهها، اصلاح شبکه برق و آب و تجهیز مراکز بهداشتی درمانی در مناطق آزاد شده از دست تروریستها کرده تا شرایط برای بازگشت آوارگان سوری مهیا شود.
تاکنون نزدیک به ۶ میلیون آواره سوریه به دنبال بازگشت امنیت و نابودی تروریستها از سوی ارتش این کشور و آزادی بیش از ۸۰ درصد از خاک آن به خانه و کاشانه خود بازگشتهاند.