ژیلا یزدانی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این بازرسیها علاوه بر بازرسیهایی است که از واحدهای تولیدی، خدماتی، آزمایشگاهی، آسانسور و شهربازی به طور معمول از سوی کارشناسان استاندارد انجام می شود.
وی افزود: این بازرسیها به منظور توجه به سلامت شهروندان و حفظ ایمنی آنها، توسط کارشناسان استاندارد از واحدهای صنفی شامل رستورانها، فروشگاههای مواد غذایی، کارگاههای تولید شیرینی و آجیل، نانواییها و دیگر صنوف در سطح استان کردستان به طور مستمر صورت میگیرد.
مدیرکل استاندارد کردستان اضافه کرد: بازرسان این ادارهکل در صورت مشاهده تخلفات احتمالی از سوی توزیع کنندگان کالاهای مشمول استاندارد اجباری، برابر قوانین و مقررات با آنها برخورد می کنند.
یزدانی یادآور شد: شهروندان میتوانند با ارسال کد ۱۰ رقمی درج شده در زیر علامت استاندارد کالاها به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷، تایید اصالت پروانه، نام تولید کننده و اعتبار یا عدم اعتبار پروانه استاندارد را ملاحظه کنند و همچنین در صورت مشاهده تخلف از واحدهای صنفی توزیع کننده محصولات مشمول استاندارد اجباری می توانند مراتب را از طریق شماره تماس ۱۵۱۷ یا سامانه پیامکی ۳۰۰۰۱۵۱۷ به اطلاع این اداره کل برسانند تا موضوع بررسی شود.
در حال حاضر ۳۲۳ واحد تولیدی، صنعتی و خدماتی فعال در کردستان تحت پوشش استاندارد است.
۹۹۳۶/۹۱۰۲