به گزارش خبرنگار ایرنا، مهدی رازجویان روز شنبه در نشست شورای برنامه ریزی استان در ساری افزود: تردد سگهای ولگرد در داحل استان به خصوص در محورهای هراز و سوادکوه مشکلاتی را حتی برای تردد ایجاد کرد که شهرداریها باید نسبت به جمع آوری و عقیم سازی سگهای ولگرد اقدام کنند.
وی گفت: با این رویکرد برای تحقق وظایف شهرداریها، طرح واگذاری زمین برای جمع آوری و عقیم سازی سگهای ولگرد در یکی از شهرستانهای استان (آمل) پیشنهاد شد که در صورت تصویب شورای برنامه ریزی حدود سه هزار متر مربع زمین ملی برای این کار به شهرداریها واگذار شود.
براساس آمار مرکز بهداشت مازندران سالانه ۱۰ هزار حیوان گزیدگی در مازندران رخ میدهد که بیش از ۹۰ درصد از این حیوان گزیدگی مربوط به سگ هاست.
تاکید دانشگاه علوم پزشکی برای جمع آوری سگهای ولگرد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران هم گفت: وجود سگهای ولگرد و احتمال ابتلاء این حیوانات به بیماری هاری، تهدیدی برای مردم استان به خصوص در شهرهاست.
دکتر سید عباس موسوی افزود: باید نسبت به جمع آوری سگهای ولگرد از سوی دستگاههای متولی اقدام شود و تاکنون کمتر نسبت به این مسؤولیت پرداخته شده است.
با وجود تاکید دستگاههای متولی برای جمع آوری سگهای ولگرد به دلیل برخی مشکلاتی که برای شهروندان ایجاد میکند، از سال گذشته طرح واگذاری زمین برای نگهداری سگهای ولگرد در شورای برنامه ریزی مازندران مطرح شد که به دلیل نامعلومی این واگذاری با مخالفت اعضا مواجه میشود.
۶۹۸۲/۱۶۵۴