نوید دانایی عصر شنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: پرداخت نشدن به موقع حق بیمه به پزشکان سبب بیرغبتی پزشکان غیربومی برای خدمت در استان سمنان شده است.
وی، یکی از مشکلات بهداشت و درمان استان سمنان را ماندگار نبودن پزشک متخصص و فوق تخصص عنوان و بیان کرد: پرداخت به موقع بدهی از سوی بیمهگرها سبب ایجاد انگیزه برای ماندن پزشکان متخصص و فوق تخصص غیربومی برای خدمت در این استان میشود و نتیجه مثبت این امر ارتقای سلامت و کاهش هزینههای شهروندان است.
دانایی، پرداختی بیمهها در مناطق محروم را بسیار مهم و ضروری خواند و گفت: سازمانها و موسسههای بیمهگر باید اولویت پرداخت خود را مناطق محروم لحاظ کنند.
وی گفت: افزایش بدهیهای بیمهگران مشکلات بسیاری را به بار میآورد که تاخیر در پرداخت حقوق کارکنان این دانشگاه یکی از این معضلات است.
۷۳ درصد سمنانیها بیمه تامین اجتماعی هستند
دانایی اضافه کرد: ۷۳ درصد از مردم استان سمنان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند.
وی، حفظ پزشکان متخصص و فوق تخصص غیر بومی، پرستاران و نیروهای کارآمد و تامین مالی این افراد و همچنین تکمیل نیروی مورد نیاز در بخشهای مختلف بهداشت و درمان استان سمنان را از اولویتهای دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خواند و افزود: وصول مطالبات مالی از بیمهها، بخش عمدهای از مشکلات شبکه بهداشت و درمان استان سمنان را برطرف خواهد کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان بیان کرد: کلیه کارکنان، پزشکان و همه افراد مرتبط با این دانشگاه با وجود همه کمبودها و مشکلات، در تلاش اند خدمات بسیار خوبی را به مردم ارائه دهند.
دانشگاه علوم پزشکی سمنان، حدود سه هزار دانشجو دارد که ۲ رشته مقطع کاردانی، ۱۸ رشته مقطع کارشناسی، ۱۰ رشته مقطع کارشناسی ارشد، ۲ رشته مقطع پزشکی عمومی، پنج رشته مقطع دکتری و پنج رشته دستیاری را شامل می شود.
این دانشگاه هشت دانشکده، ۶ بیمارستان و مراکز درمانی و آموزشی در شهرستان های سمنان، دامغان، گرمسار، مهدیشهر، سرخه و آرادان را زیر پوشش دارد.
۷۳۴۲ م/۶۱۰۳