محمود سیجانی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: برای موفقیت این طرح، برنامه های اجرایی متعددی پیش بینی شده است که می تواند باعث هدایت بیشتر مردم استان به سمت استفاده از کالاهای ایرانی شود.
وی افزود: ارائه بسته های تشویقی برای ایجاد فروشگاه های بزرگ عرضه کننده محصولات ایرانی در سطح استان، برگزاری نمایشگاه برای فروش محصولات واحدهای تولیدی استان به خصوص در زمینه فرش، کفش، مبلمان و سوغات، ساخت تابلوهای تبلیغاتی در محورهای مواصلاتی استان و تبلیغ محصولات تولیده شده در قم، راه اندازی نمایشگاه فرش دستباف قم و اجرای طرح همیار تولید ملی در سطح مدارس استان از جمله راهکارهای مورد توجه در اجرای این طرح است.
وی ادامه داد: همچنین استفاده حداکثری از محصولات داخلی به خصوص کالاهای تولید شده در قم، در سطح ادارات و پروژه های عمرانی استان از دیگر محورهای مورد توجه در این طرح است که با پایش و کنترل مستمر دستگاه های نظارتی اجرایی می شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم گفت: ایجاد سه بازارچه دائمی صنایع دستی در ورودی های شهر قم و مسیرهای پرتردد مسافرین و زائرین حرم مطهر کریمه اهل بیت (ع) نیز در این طرح لحاظ شده است.
وی با اشاره به اینکه کیفیت مطلوب از مهمترین عوامل موفقیت محصولات ساخت داخل در کسب بازار فروش مناسب است، افزود: ارتقا کیفیت محصولات ساخت استان را به طور مستمر پیگیری می کنیم و اطمینان داریم در اثر این اقدام، توجه مردم به سمت استفاده از این محصولات جلب خواهد شد.
وی ادامه داد: رعایت کامل استانداردهای مورد نظر در زمان تولید محصول و بهبود خدمات پس از فروش، نقش مهمی در افزایش رضایتمندی مردم و استفاده بیشتر آنان از کالاهای ساخت داخل خواهد داشت.
سیجانی تاکید کرد: تلاش می کنیم با افزایش کمی و کیفی محصولات ساخت قم، به یکی از مهمترین مراکز تولید کالای باکیفیت داخلی که دارای بهترین بازار فروش در سطح کشور و منطقه است، تبدیل شویم.
۲ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در قم وجود دارد که از این تعداد حدود ۹۰ درصد مربوط به صنایع کوچک و متوسط است؛ همچنین حدود ۵۴ هزار تن در واحدهای صنعتی استان فعالیت میکنند.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامنالائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.
۷۴۰۵/ ۶۱۳۳/