علیرضا علیزاده روز یکشنبه در جلسه شورای حفاظت از منابع آبی استان زنجان افزود: یکی از این واحد ها که عمدتاً در مکان های راکد از جمله مرغداریها و گاوداریها فعالیت می کرد، چهار میلیارد ریال هزینه برق داشت که به واحد تجاری تبدیل و ۱۲ میلیارد ریال هزینه دریافت کردیم.
این مسئول یادآور شد: به غیر از دو یا سه مورد که شبکه برق در ساعات پیک مصرف به وضعیت زرد درآمد مابقی اوقات همواره وضعیت مصرف استان استاندارد بوده و مشکلی تاکنون در توزیع برق نداشته ایم.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان نیز با اشاره به اینکه برای حفظ منابع آب استان موضوع مطالعه و ساخت سدهای زیرزمینی در زنجان به زودی آغاز میشود، افزود: ایجاد این سدها یکی از بهترین راهکارهای حفظ منابع آبی و ذخایر راهبردی آب به شمار میرود.
خلیل آقاجانلو گفت: طرح های آبخیزداری و آبخوان داری در استان و کشور علاوه بر کمک به حفظ منابع طبیعی و آبی کمک حال معیشت جمعیت روستایی نیز هستند.
وی با اشاره به اهمیت اجرای این طرح ها در استان زنجان خاطرنشان کرد: اصلی ترین هدف ما از اجرای پروَژه ها روان سازی سیلاب ها، تامین منابع آب زیرزمینی، حفظ حیات اکولوژیک و پوشش گیاهی منطقه و جلوگیری از فرسایش خاک است.
این مسئول با بیان اینکه ایران یکی از کشورهای با فرسایش خاک بالا است، اظهار داشت: یکی دیگر از راه های کاهش فرسایش خاک با تثبیت پوشش گیاهی مراتع و جنگل ها، همچنین ترمیم مراتع در حال خطر انقراض پوشش گیاهی امکان پذیر خواهد بود.
آقاجانلو تاکید کرد: سال گذشته ۱۰۰ میلیارد تومان و امسال یکهزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای اجرای طرح های آبخیزداری و آبخوان داری در سطح کشور از محل صندوق توسعه ملی تخصیص داده شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان زنجان نیز گفت: در موضوع حفظ منابع آب ما راه را اشتباه طی می کنیم، روش هایی که اجرا می کنیم بخشی نگر بوده و با مدیریت جامع دنبال حل این موضوعات نرفته ایم.
شهرام طهماسبی اظهار داشت: اگر فاکتور ها و شاخص های مورد نیاز مدیریت جامع در حل یک مسئله رعایت نشود نباید انتظار داشته باشیم که کارها طبق انتظار ما و بر اساس برآوردهایمان پیش برود.
وی خاطرنشان کرد: بنابراین از اداره منابع طبیعی، محیط زیست و سایر دستگاه های اجرایی استان که با حیات جانوران و گیاهان مرتبط هستندانتظار داریم تا با جدیت دنبال کارهای محوله باشند.
۳۲۱۶/۸۰۶۸