شهرکرد- ایرنا - معاون وزیر صمت و رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولیدکنندگان اظهار داشت: واگذاری ۲ شرکت خودروسازی مهم کشور در دستور کار این وزارتخانه قرار گرفته است.

عباس تابش روز یکشنبه در آیین تجلیل از صنعتگران و معدن کاران نمونه چهارمحال و بختیاری در اتاق بازرگانی شهرکرد افزود: سهم دولتی این دو خودرو سازی واگذار می شود تا در نهایت این دو خودروساز (سایپا و ایران خودرو) از سوی دولت واگذار می شود.

به گفته وی، در زمستان سال گذشته تولید خودرو در کشور به ۴۰۰ هزار دستگاه رسیده بود در حالی که تقاضا برای ثبت نام خودرو حدود یک میلیون نفر بود و این عرضه و تقاضا با هم همخوانی نداشت که در این شرایط حقوق مصرف کننده تضعیف می شد.

وی گفت: در این زمینه مقرر شد تولید خودرو با وجود تحریم های ظالمانه دشمنان، در کشور افزایش یابد و تولید خودرو در شرایط تحریمی نیز روند مطلوبی را به خود گرفته است.

تابش، از کاهش وابستگی قطعه سازی صنعت خودرو کشور به خارج نیز گفت: اکنون ۲ درصد از این وابستگی کاهش یافته است و این کاهش تا پایان سال به همین صورت تداوم خواهد یافت و در این زمینه شرکت ها دانش بنیان برای ساخت قطعات داخلی خودرو نیز فعال شده اند و اگر قطعه ای در داخل قابل ساخت است ثبت سفارش واردات آن گرفته می شود.

مدیرعامل سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولیدکنندگان اظهار داشت: بخش صنعت و تولید از این محدودیت های ایجاد شده می تواند بهترین سود را ببرد و بازار داخلی را در اختیار بگیرد.

به گفته وی، تولید با کیفیت یکی از حقوق مصرف کنندگان است و اکنون در کشور دو هزار و ۸۰۰ بازرس در کشور بر ۵ میلیون واحد توزیعی و بازار نظارت می کنند که این دو هزار و ۸۰۰ نفر کار سختی دارند اما مردم می توانند با سامانه ۱۲۴ گزارش های بازار را به تعزیرات اعلام کنند.

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولیدکنندگان از ذخیره سازی ۱.۵ برابری کالا در بنادر کشور خبر داد و گفت: در بند امام ظرفیت ذخیره سازی ۳ میلیون کالا وجود دارد اما اکنون این ذخیره سازی بالای ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تن رسیده است که با افزایش ۱.۵ برابری روبرو است و رسوب کالا در بنادر به کمتر از دو ماه خواهد رسید.

تابش یادآور شد: دولت به دنبال حمایت از بخش خصوصی و بهبود فضای کسب و کار است و برای زنجیره تولید و مصرف باید به حلقه بازرگانی و کیفیت تولید توجه داشت و امروز هر تولید کننده سهم مصرف کننده را در تولید کالا در نظر بگیرد در بازار رقابت ها باقی خواهند ماند.

به گفته وی، در شرایط تحریمی ایران از سوی دشمنان، برخی از کشورها به دنبال تجارت با ایران هستند و شرط بدست آوردند بازارهای جهانی کیفیت بالای کالای تولیدی است.

تابش ادامه داد: وقتی عده ای خانه های خود را به انبار کالاها تبدیل می کنند، بدون شک نیاز به ارز، واردات کالا، ذخیره سازی کالا و توزیع نیز به هم می خورد و در این شرایط تعادل بازار بر هم می خورد.

به گزارش ایرنا، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولیدکنندگان برای تجلیل از صنعتگران و معدن کاران نمونه چهارمحال و بختیاری به این استان سفر کرده بود.

در سفر معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولیدکنندگان به چهارمحال و بختیاری ایین تجلیل از صنعتگران و معدن کاران نمونه استان برگزار شد.

۲۰۹۷