حمیدرضا حسینی روز یکشنبه در نشست ستاد تنظیم بازار استان سمنان در سالن مدیریت بحران استانداری افزود: در سه ماه اول امسال هفت میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه جوجهریزی انجام شد و این در حالیست که در مدت مشابه سال ۹۷، حدود ۶ میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه جوجهزیری انجام شد.
وی ادامه داد: در اردیبهشت امسال جوجهریزی نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۹ درصد کاهش یافت، اما در مجموع با افزایش جوجهریزی در خرداد و تیرماه سالجاری جوجهریزی افزایش یافت و کمبود جوجه تأمین شد.
وی ابراز داشت: در خرداد سالجاری، ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه و در مدت مشابه سال گذشته یک میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه جوجهریزی دراستان سمنان انجام شد.
حسینی تصریح کرد: در تیرماه سالجاری یک میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه و در مدت مشابه سال گذشته یک میلیون قطعه جوجهریزی در استان سمنان انجام شد و آمار حاکیست جوجهریزی در تیرماه سالجاری ۳۶ درصد افزایش یافته است.
وی خاطرنشاکرد: اگر واحدهای جوجهریزی استان سمنان با ۱۰۰ درصد ظرفیت خود کار کنند در استان ۱۰ میلیون قطعه جوجه در هر ماه تولید میشود.
وی اضافه کرد: جوجههای مربوط به خرداد و تیرماه سالجاری، مردادماه وارد بازار عرضه میشود و براساس آمار استان با کمبود گوشت مرغ مواجه نیست.
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان گفت: آمار جوجهریزی براساس مجوزهای صادر شده اعلام میشود و میزان اختلاف میان مجوز صادر شده و میزان جوجهریزی کمتر از پنج درصد است.
نشست ستاد تنظیم بازار استان سمنان به ریاست حشمت الله عسگری معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سمنان با حضور مدیران و مسئولان دستگاههای اجرایی سمنان برگزار و درباره ساز و کاهای کنترل بازار و جلوگیری از عوامل برهم زننده آرامش بازار بحث و تبادل نظر شد.
۷۴۰۸/۷۳۴۲