عباس مشیریان عصر یکشنبه به خبرنگاران اظهار داشت: مبارزه با سن غلات با تشکیل ستاد کنترل عوامل خسارت زای گندم صورت گرفته است.
وی ادامه داد: اجرای طرح مبارزه با آفت غلات درابتدا از ارتفاعات و پایش مزارع در اواخر سال ۹۷ شروع شد و پایش روزانه مزارع توسط ۱۰۵ کارشناس شبکه مراقبت و پیش آگاهی در کل استان، در دستور کار قرار گرفت.
وی ابراز داشت: آغاز عملیات مبارزه با سن مادری در ۲۶ فروردین امسال در شهرستان گرمسار شروع و تا اوایل خرداد سال ۹۸ در شرق استان و در شهرستان میامی و شاهرود به پایان رسید.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه عمده مبارزات با سن گندم در شهرستان گرمسار و آرادان بوده است گفت: با توجه به اقدام های مناسب و به موقع کشاورزان و شبکه مراقبت گیاهپزشکی پیش بینی میشود، میزان خسارت سن زدگی در سال جاری نسبت به مشابه سال قبل روند کاهشی قابل محسوس را داشته باشد.
۱۹۸ هزار هکتار از وسعت اراضی استان سمنان را اراضی کشاورزی تشکیل میدهد که از این وسعت ۵۴ هزار هکتار باغ، ۱۱۰ هزار هکتار زراعت و بقیه در مرحله آیش است و حدود ۴۵ هزار بهره بردار در بخش کشاورزی فعالند.
۷۳۴۲/۷۴۰۸
تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۳۹۸ - ۲۰:۳۶
سمنان- ایرنا- مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: مبارزه با سِن مادری و پوره در مزارع گندم و جو این استان در وسعت ۱۵ هزار و ۵۰۵ هکتار انجام شد که از این میزان ۱۲ هزار و ۳۶۰ هکتار در مزارع گندم و سه هزار و ۱۴۵ هکتار در مزارع جو بوده است.