همدان- ایرنا- طبق سند راهبردی و عملیاتی توسعه استان همدان حدود ۵۰ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری برای این استان در سه سال هدفگذاری شده است که سهم شهرستان ملایر از این رقم ۳۰ هزار میلیارد ریال است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری همدان روز یکشنبه در نشست بررسی مشکلات واحدهای اقتصادی و تولیدی شهرستان ملایر با اشاره به این میزان سرمایه گذاری در سند توسعه استان گفت: بر اساس این سند سالانه ۱۹ هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی در این استان باید ایجاد شود که سهم شهرستان ملایر از این میزان اشتغال حدود سه هزار و ۳۰۰ شغل است.

ظاهر پور مجاهد تاکید کرد: سیاست دولت تدبیر و امید و استاندار همدان بر این است تا با تمام توان تلاش کنیم در حوزه اشتغال، تولید، سرمایه گذاری و معیشت مردم کار ویژه ای اتفاق بیفتد.

وی اظهار داشت: به توصیه استاندار همدان، فرمانداران و مدیران دستگاه های اجرایی استان باید به طور مستمر از واحدهای تولیدی و اقتصادی بازدید داشته باشند و برای حل مشکلات این واحدها تلاش کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری همدان افزود: برگزاری جلسه ها، برنامه ریزی ها، بازدیدها و پیگیری های فرمانداران و مسئولان استان نشان می دهد که اراده مدیریتی استان دفاع از سرمایه گذاری و کمک به توسعه سرمایه گذاری و تولید است.

پور مجاهد خواستار سرمایه گذاری افراد مقیم خارج از این استان و شهرستان شد و گفت: با وفاقی که در استان همدان ایجاد شده است، مدیران مشتاقانه در کنار سرمایه گذاران هستند و چنانچه سرمایه گذاری دچار مشکل است، برای حل مشکلات آنان تلاش می کنیم.

وی از اعلام پنج هزار میلیارد ریال اعتبار تبصره ۱۸ برای استان همدان در هفته گذشته خبر داد و ادامه داد: در حال حاضر ثبت نام طرح های متقاضی در سامانه بهین یاب آغاز شده که در حوزه سرمایه در گردش، طرح های توسعه ای و ارتقای کیفیت است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان بیان کرد: برای طرح های جهاد کشاورزی استان نیز ۲ هزار میلیارد ریال اعتبار با اولویت گلخانه ها، گیاهان دارویی و کشت زعفران ابلاغ شده است که ثبت نام از این طرح ها نیز در سامانه سیتا آغاز شده است.

پور مجاهد گفت: تلاش ما بر این است تا طرح های تولیدی و صنعتی و کشاورزی به ویژه سایت های گلخانه ای و سیاست های کشت سازمان جهاد کشاورزی را بتوانیم شتاب بخشیم تا بتوانند از این تسهیلات استفاده کنند.

وی ابراز امیدواری کرد: با همکاری دو طرفه مردم و مسئولان بتوانیم بار دیگر این موضوع را به اثبات برسانیم که اجازه نمی دهیم مشکلاتی که بیگانگان به کشور ما تحمیل کرده اند، به نتیجه برسد و تلاش می کنیم تا سرمایه گذاری و تولید بتواند شکل مناسبی به خود بگیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار همدان همچنین خواستار رفع مشکلات مربوط به ۲ سایت گلخانه ای شهرستان ملایر در مدت زمان ۱۰ روز توسط دستگاه های اجرایی مرتبط شد و افزود: این ۲ سایت در منطقه روستای گنبد و حسین آباد ناظم ملایر پیشنهاد شهرک گلخانه ای استان است که در بازدیدی که انجام شد، هر ۲ سایت استعداد ایجاد گلخانه را دارند.

پور مجاهد اظهار داشت: با احداث این ۲ سایت حدود یکصد هکتار به سطح کشت گلخانه ای این شهرستان اضافه می شود و مشکلی در واگذاری وجود ندارد و دستگاه های مرتبط باید نهایت همکاری را برای اجرایی شدن این سایت های گلخانه ای به عمل آورند.

در این نشست که مسایل و مشکلات ۶ طرح اقتصادی و تولیدی مورد بررسی قرار گرفت، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان سیاست کشور را بر توسعه کشت گلخانه ای با توجه به کمبود منابع آبی عنوان و تاکید کرد: بر این اساس حدود ۲۰۰ هکتار کشت گلخانه ای در استان همدان طبق سند توسعه باید ایجاد شود.

پور مجاهد احداث ۲ سایت گلخانه ای در روستاهای گنبد و حسین آباد ناظم را با حدود ۱۱۵ هکتار در اولویت دانست و گفت: طی ۱۰ تا ۱۵ روز آینده مشکلات سایت گنبد با ۶۸ هکتار کشت گلخانه ای همچون تامین منابع آب بررسی و مقدمات ورود به ماده ۲ انجام شود و شرکت شهرک های گلخانه ای استان بلافاصله استعلام خود را به دستگاه های مرتبط اعلام کند.

وی با بیان اینکه ۶۰ تا ۷۰ درصد این سایت قابل انجام است تاکید کرد: هر اندازه منابع آبی این شهرستان اجازه می دهد، با اولویت صرفه جویی برای این سایت استفاده شود و متناسب با تخصیص آب طرح مرحله به مرحله اجرا شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری همدان درباره سایت گلخانه ای حسین آباد ناظم نیز بیان کرد: موانع و مشکلات حقوقی این سایت بررسی و به میزان منابع ذخیره آبی که وجود دارد، تصمیم گرفته شود.

پور مجاهد یادآور شد: برای سایر طرح های مشکل دار نیز در این نشست تصمیم گیری شد که بخشی از مشکلات این واحدها در شهرستان قابل انجام است و بخشی در تهران باید پیگیری شود.

به گزارش ایرنا، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان روز یکشنبه از ۲ سایت گلخانه ای روستاهای گنبد و پیمان دشت حسین آباد ناظم، شرکت رُز پالایش غرب، شرکت کیان کُرد و مجموعه دامداری و پرورش ماهی خانم روزبهانی در روستای حسین آباد ناظم بازدید و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات این طرح ها قرار گرفت.

در همین رابطه با حضور ۶ تن از مدیران کل استان و معاون مدیران کل دستگاه های اجرایی استان همدان مشکلات این طرح ها در نشست ستاد تسهیل شهرستان ملایر بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

۷۵۲۸/‏۲۰۸۷