تهرن ایرنا- تعیین زمان برای پایان دوران مدیریت وزنه برداری از سوی منتخب مجمع عمومی فدراسیون این رشته، موجب شکل گیری دغدغه هایی در زمینه جانشین یکی از مدیران موفق در ورزش شده است.

«علی مرادی» که روز یکشنبه با ۲۲ رأی بالاتر از «سجاد انوشیروانی» و «محمدرضا آخوندی» برای بار چندم بر کرسی ریاست این فدراسیون تکیه زد، بلافاصله اعلام کرد این آخرین دوره حضورش در مسند فدراسیون است. هر چند که این اعلام کاری پسندیده برای یک مدیر به شمار می‌رود اما کوچ مرادی از فدراسیون وزنه برداری با سابقه ۲۵ سال مدیریت می‌تواند دوران پس از وی را با چالش‌هایی مواجه کند.

کسب چندین عنوان قهرمانی تیمی در رده‌های سنی مختلف، کسب مدال‌های انفرادی و جابجایی رکوردهای جهانی در دوران مدیریت وی از مرادی یکی از موفق ترین مدیران ورزشی به ویژه در رشته وزنه برداری ساخته است. همچنین او در عرصه بین المللی ورزش مدیری فعال به شمار می‌رود که نایب رئیس کنفدراسیون وزنه‌برداری آسیا، عضو کمیته تحقیقات و پژوهش فدراسیون بین‌المللی وزنه برداری، دبیرکل کنفدراسیون وزنه‌برداری آسیا، خزانه‌دار کنفدراسیون وزنه‌برداری آسیا، عضو کمیسیون بین قاره‌ای فدراسیون جهانی وزنه برداری از جمله آنها به شمار می‌رود.

اینکه مرادی هنوز در چهار سال پیش رو مدیریت خود را شروع نکرده اما دغدغه‌هایی در زمینه روزهای پس از وی به وجود آمده است نشان می‌دهد که چرخش نخبگان در مدیریت ورزش و انتخاب جانشینی شایسته کار آسانی نیست؛ جانشینی که ممکن است از لحاظ سواد و توانایی‌های فردی ویژگی‌هایی بهتر از مدیر کنونی داشته باشد اما بدون شک ممکن است بار روانی ۲۵ سال مدیریت مرادی برای او سنگین تمام شود.

لذا برای رفع این مشکل نخست باید مرادی به عنوان دلسوز وزنه برداری دست به کار شود و کادر سازی لازم برای تربیت نیرویی توانمند در این رشته انجام دهد. البته این کادر سازی به معنای ادامه تفکر خود او نیست بلکه به این معنا است فرد مورد نظر با حضور مستمر در فدراسیون در چهار سال آینده به گونه‌ای با مسائل روز وزنه برداری آشنا شود که پس از مرادی بتواند زمام امور این رشته را به دست بگیرد.

مرادی می‌تواند با شناسایی فاکتورهای لازم در بین اهالی وزنه برداری دست به انتخاب بزند و این انتخاب ممکن است از بین رقیبان روز گذشته او باشد رقیبانی مانند سجاد انوشیروانی و محمدرضا آخوندی که نشان دادند جسارت لازم برای برنامه ریزی دارند. البته نخبگان مدیریتی رشته وزنه برداری به این ۲ نفر محدود نخواهد شد بلکه هستند کسانی که می‌توانند در آینده مدیریت این رشته المپیکی را به بهترین شکل ممکن در دست بگیرند.

بدون شک تجربه جابجایی مدیریت در رشته‌های مختلف نشان داده است که دوران پسا یک مدیر ممکن است با چالش‌هایی مواجه شود. این چالش‌ها مرادی مجاب خواهد کرد تا به عنوان یک باسابقه در این رشته اقدامات لازم را انجام دهد. او دیگر مدیر هشت سال گذشته نیست که جابجایی جانشینش فدراسیون را با حاشیه روبرو کند حاشیه‌ای که در نهایت سبب دودستگی در تیم ملی و شکافتن لب «بهداد سلیمی» قهرمان جهان در زمان عیادت از «کوروش باقری» با مشت یکی از طرفدران این مربی شد.

همچنین مرادی در این چهار سال باید یک زخم قدیمی به نام بازیکن سالاری را درمان کند زیرا ادامه کار یکی از وزنه برداران مطرح ایران و خودسری در تمرینات و تغییر وزن ممکن است پیامدهای منفی برای نسل جوان داشته باشد.