جواد فرحانی تهیه کننده برنامه ستاره ساز درباره این مسابقه تلویزیونی که اخیراً درگیر حواشی زیادی نیز بوده است به خبرنگار ایرنا گفت: هدف اصلی از ساخت و پخش چنین برنامهای کشف استعدادها بود.
وی تصریح کرد: از ابتدا قرار بر این بود که از تهران زدگی دور شویم و برنامهای بسازیم که کودکان و نوجوانان از کل ایران و دورافتادهترین روستاها و شهرها بتوانند بدون پارتی و کاملاً رایگان استعدادهای خود را رو به روی دوربین، بهترین بازیکنها، داوران و مخاطبان نشان دهند. تاکید میکنم که تمام این نوجوانان کاملاً رایگان در این برنامه حضور داشتند.
این تهیه کننده خاطرنشان کرد: برای ساخت مسابقه تلویزیونی ستاره ساز حامی مالی داشتیم ولی متکی به او نبودیم.
وی ادامه داد: ما فصل اول این مسابقه را با تمام سختیها و فراز و نشیبهایی که داشت به اتمام رساندیم و روی آنتن بردیم. موفق شدیم با ساخت مسابقه تلویزیونی ستاره ساز به اهدافی که از پیش داشتیم دست پیدا کنیم و امروز ستاره ساز باعث شد نوجوانانی که فقط در زمین خاکی توپ میزدند، کسی آنها را نمیشناخت و پارتی و بودجهای برای نشان دادن استعدادشان نداشتند جذب چندین باشگاه خوب شوند.
جایزه ۱۶۰ میلیونی به سه نفر / ثبت نام بیش از ۲۰۰ هزار نفر در سری جدید
تهیه کننده مسابقه تلویزیونی ستاره ساز اظهار داشت: در فصل اول این مسابقه سه نفر فینالیست شدند. این سه فوتبالیست که ستارههای برتر دور نخست این مسابقه بودند به ترتیب ۱۰۰ میلیون، ۴۰ میلیون و ۲۰ میلیون تومان جایزه دریافت خواهند کرد و ما از آنها حمایت مالی کردیم و سعی داشتیم از ما راضی باشند. باید توجه داشت که تیم مسابقه ستاره ساز یک تیم برنامه ساز است و توانایی قدم برداشتن برای رشد ورزشی در این راستا را بیشتر از این حد ندارد. به نظر من باقی راه با مسئولان ورزشی است که دراین راه قدم بردارد.
فرحانی افزود: اکثر خانواده این نوجوانها چند ماه با ما و در کنار تیم تولید بودند و از کاسبی و کارشان دور افتادند. آنها نتوانست درآمدزایی کنند و ما تمام تلاشمان این بود که این موضوع را جبران کنیم و تا حدی توانستیم در این حیطه موفق عمل کنیم.
این تهیه کننده تلویزیون با اشاره به اینکه شبکههای سیما تاکنون برنامهای حتی شبیه به ستاره ساز را روی آنتن نبردهاند، گفت: تاکنون چنین برنامه مهیجی که میانگین سنی نوجوانان را در بربگیرد و جرقه امید و اعتماد به نفس را در دل نوجوانان روشن کند روی آنتن شبکههای مختلف سیما نرفته است حتی شبکه سه سیما نیز برنامهای نزدیک به این کار را روی آنتن نبرده است. پس باید در نظر داشت ساخت برنامههایی که شبیه هیچ برنامهای نیستند خیلی سخت است. تا امروز بیش از صد هزار ویدئو برای این برنامه ارسال شده و بیش از ۲۰۰ هزار نفر هم برای شرکت در سری جدید ثبت نام کردهاند. هنرمندانی که کار برنامه سازی میکنند میدانند که این آمار به شدت رقم جدی است و نشان میدهد که ستاره ساز درست قدم برداشته است.
ورزشکارانی که گفتند دستمزد داوران کلان است خود پیشنهاد دریافت مبلغ کلانتری را به من دادند
وی تاکید کرد: فصل اول ستاره ساز در ۵۴ قسمت ساخته شد و فصلهای دوم و سوم قرار است هر کدام ۴۰ قسمتی باشد ولی هنوز پیش تولید ساخت سری جدید آغاز نشده است و نمیتوانم به صورت دقیق بگویم چه زمانی این کار آغاز میشود.
وی در پایان این گفت وگو با اشاره به حواشی که در خصوص دستمزدهای کلان داوران ستاره ساز شکل گرفته بود عنوان کرد: دستمزدهای داوران در ستاره ساز بالا نبود بلکه میتوانم به جرأت بگویم که داوران دراین برنامه با دلشان کار میکردند. رقم مبلغ قرارداد داوران ما کاملاً معقول بود. ورزشکاران و کسانی که گفتند داوران در ستاره ساز دستمزد کلان دریافت کردند خودشان برای حضور به عنوان داور در این برنامه مبلغ بالاتر از داوران کنونی این برنامه را به من پیشنهاد دادند.
فرحانی اظهار داشت: در فصل دوم ستاره ساز همه تلاشم را به کار میگیرم تا از همین تیم و داوران برای برنامه استفاده کنم.