دکتر فرزانه سالاری روز سه شنبه در حاشیه بازدید از کشتارگاه دام بافق در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این سالن یکی از مجهزترین پیش سردکن استان یزد محسوب میشود.
وی افزود: گوشتهای موجود در قصابیها بعد از نگهداری به مدت ۲۴ ساعت در سالن پیش سرد، روز بعد به بازار عرضه میشود و دیگر نیازی نیست مشتریان، گوشت خریداری شده را قبل از فریز کردن در یخچال نگهداری کنند.
این مسئول خاطر نشان کرد: در اجرای این طرح، لاشههای استحصالی و آلایشهای خوراکی دام (دل، جگر و…) به مدتی که ذکر شد در سالن پیش سرد کشتارگاه در دمای صفر تا چهار درجه نگهداری و سپس با خودروهای سردخانه دار به مراکز عرضه حمل میشود.
وی تصریح کرد: نگهداری گوشت در پیش سرد کن سبب ایجاد فرآیند «جمود نعشی» شده که علاوه بر افزایش کیفیت گوشت، سبب از بین رفتن عوامل بیماری زا در گوشت به خصوص بیماری خطرناک و کشنده تب خونریزی دهنده کریمه کنگو میشود.
سالاری تاکید کرد: در راستای تأمین سلامت فرآوردههای خام دامی، با توافق شبکه بهداشت و درمان، دامپزشکی علاوه بر بازرسیهای مستمر و مدون روزانه، هر ماه گشتهای مشترکی را با دستگاههای نظارتی بر مرغ و ماهی فروشیها، قصابیها و رستورانها انجام خواهیم داد.
معاون فنی شبکه بهداشت و نمایندهای از پلیس امنیت به اتفاق سرپرست شبکه دامپزشکی با حضور در کشتارگاه دام شهرستان از بخشهای مختلف آن بازدید کردند.
سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان در این بازدید از تلاش شهرداری بافق در تجهیز و بهسازی کشتارگاه به ویژه احداث سالن پیش سرد به منظور تأمین گوشت بهداشتی و سالم قدردانی کرد.
از ابتدای سال جاری با پیگیری مرکز بهداشت، شبکه دامپزشکی و شهرداری بافق از کشتار غیرقانوی در کوچهها و محلهها جلوگیری میشود.
مرکز شهرستان ۵۰ هزار نفری بافق در فاصله ۱۲۰ کیلومتری جنوب شرق یزد قرار دارد.
۷۵۴۳/ ۲۰۴۷/