مرکز تربیت مربی و پژوهشهای سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور افزون بر آموزش مربیان ایرانی، برای مربیان سایر کشورها از جمله عراق، افغانستان و سایر کشورها دورههای آموزشی برگزار میکند.
این مرکز همه ساله میزبان شماری از مقامات و کارشناسان کشورهای مختلف جهان بوده که امروز نیز میزبانی وزیر کار کشور سوریه است.
رئیس مرکز تربیت مربی و پژوهشهای سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور روز سه شنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این مرکز به عنوان تنها مرکز ملی در بحث آموزش مربیان سازمان آموزش فنی کشور برای حدود یک میلیون نفر در طول سال طرح آموزشی اجرا یا برنامه ریزی میکند و عمده مخاطبان این از مربیانی هستند که فرایند استخدام را گذراندهاند.
دکتر ابوطالب جلالی ادامه داد: این افراد باید اطلاعات لازم مربیگری را داشته اما از آنچه که بتوانند موضوعات لازم در بخش مهارت را به مخاطبان و جامعه هدف انتقال دهند باید به دانش روز مسلط شوند که مأموریت این مرکز است.
بخش دیگر فعالیتهای مرکز تربیت مربی کشور، پاسخگویی به نیاز واحدهای صنعتی است که شاغلان صنایع و کارفرمایان به مهارتهایی که در این مرکز ارائه میشود اعتماد میکنند.
بهره گیری از آموزشهای فنی و حرفهای موجب میشود تا میزان بهره وری در صنایع افزایش یاید و فعالیت مرکز تربیت مربی و پژوهشهای کشور فرصت مناسبی است تا صنایع کشور بتوانند برای ارتقای مهارتها و روز آمدی تولید از آن بهره بگیرند.
به گفته جلالی، سالانه برای تعدادی زیادی از مهارت آموزان و مربیان بخش صنعت برنامه آموزشی برگزار میکند.
وی گفت: این مرکز به جهت اینکه مربیان و مدرسان توانمند داشته باشد در تعامل با محیطهای فرامرزی است با موسسهها و بنگاههای آموزشی خارج از کشور همکاری دارد.
رئیس مرکز تربیت مربی کشور بیان داشت: ما یک بنگاه آموزشی خیلی فعال در مجامع علمی و مهارتی هستیم که از جمله این مراکز مؤسسه یونی بوده که بیش از ۲۰۰ مؤسسه آموزشی دنیا در این مجموعه عضویت دارند.
همچنین مرکز تربیت مربی مسیری برای تبادل تجارب و کسب مهارتها و فناوری روزه بوده و این جدیدترین یافتههای علمی و فناوری را به داخل کشور انتقال میدهد.
این مسئول گفت: باید بنای توافق همکاری و مداخله در فرایند آموزش فراهم کنیم و اعتقاد ما این است که آموزش مؤثر و مقبولیت برای کار فرمایان توجه به مهارت آموزی شاغلان وکار آموزان باشد.
برنامه و عملکرد مرکز تربیت مربی بر محور ۶۴ گروه آموزشی ترسیم شده که اکنون ۱۷ گروه آموزشی در رشتههایی مانند برق، الکترونیک، صنایع چوب، تأسیسات، زبانهای خارجی، محتوای الکترونیک، ماشین ابزار و رشتههای ساختمان در این مرکز فعالیت دارند.
به گفته جلالی، تمرکز بر همکاری با بخش خصوصی از اولویتهای مرکز تربیت مربی و پژوهشهای کشور است که میتواند در ارتقای کمی و کیفی تولید و خدمات مؤثر واقع شود.
۷۴۱۰/ ۶۱۵۵