مدیر اجرایی بنیاد علمی اکو گفت: این طرحها در بخشهای منابع انسانی، منابع طبیعی، مسائل آب و خاک در منطقه، مسائل محیط زیستی، بهداشتی و پزشکی به تصویب رسید که میتواند به رشد اقتصادی منطقه اکو و تقویت بازار بزرگ این منطقه کمک کند.
سید کمیل طیبی در گفت و گو با ایرنا افزود: در این نشست سیاستها و سیاستگذاریهای علمی و فناوری برای توسعه همکاریهای علمی و تحقیقاتی بین اعضای بیناد علمی اکو شامل کشورهای ایران، پاکستان، ترکیه، تاجیکستان و ترکمنستان تدوین و در خصوص چگونگی تامین و تخصیص بودجه دو سال آینده این بنیاد و نحوه هزینه فعالیتهای مختلف آن به ویژه برای برگزاری کارگاههای آموزشی، پژوهشی و اجرای پروژههای مشترک تحقیقاتی تبادل نظر شد.
همچنین در دو روز برگزاری نشست اعضای بنیاد علمی اکو بر توسعه همکاریهای علمی و فناوری بین اعضا و ظرفیت سازی برای راه اندازی زیر شبکههای علمی این بنیاد تاکید شد.
چهارمین اجلاس هیأت امنای بنیاد علمی اکو و پنجمین نشست کمیته اجرایی آن روز گذشته (دوشنبه ۱۷ تیر) با حضور بیرکل اکو و هیأت بلند پایه کشورهای عضو در سالن اجلاس معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان آغاز شده بود.
بنیاد علمی اکو(ECOSF) سازمانی بیندولتی متشکل از ۱۰ کشور اسلامی شامل افغانستان، پاکستان، آذربایجان، ترکمنستان، قزاقستان، قرقیزستان، ترکمنستان، ازبکستان، ترکیه و ایران است که هدف اصلی آن توسعه اقتصادی در منطقه اکو بر پایه ارتقا علم، فناوری و نوآوری است.
این سازمان با پوشش ۳۶۰ میلیون نفر که یک چهارم جمعیت مسلمانان جهان را تشکیل میدهد، بزرگترین تشکل اقتصادی جهان اسلام محسوب میشود.
۲۰۹۳/۶۰۲۶/