محمود سیجانی روز سه شنبه در سیزدهمین کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سالن جلسات امام جواد (ع) استانداری قم، ادامه داد: به منظور حفظ واحدهای صنعتی موجود، ایجاد اشتغال پایدار و افزایش ظرفیت ها تولیدی استان، علاوه بر پرداخت تسهیلات رونق تولید، نظارت برای هزینه کردن این تسهیلات دردستور کاراست.
وی با اشاره به هشتمین جلسه کمیته نظارت صنعت، معدن و تجارت از واحدهای صنعتی دریافت کننده تسهیلات گفت: از ۳۹ واحد صنعتی و ۵۶ واحد کشاورزی دریافت کننده تسهیلات رونق تولید در سطح استان تاکنون بازدید صورت گرفته است.
سیجانی ادامه داد: بازدیدهای صورت گرفته از ۳۹ واحد تولید صنعتی نشان می دهد که تسهیلات پرداخت شده به این واحدها در قالب تسهیلات رونق تولید منجر به تثبیت ۲ هزار و ۲۲۵ شغل و ایجاد اشتغال ۱۲۳ شغل جدید شده است.
وی، ادامه داد: در کمیته نظارت تسهیلات رونق تولید، ۵۶ واحد کشاورزی دریافت کننده تسهیلات بازدید شده است که این واحدها ۷ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال اعتبار تسهیلات رونق تولید دریافت کرده اند و با این تسهیلات زمینه تثبیت ۷۲ شغل و ایجاد اشتغال ۴ شغل جدید فراهم شده است.
وی با اشاره به تدوین سند رونق تولید در قم گفت: به منظور هماهنگی میان دستگاه های مختلف استان و همچنین پیگیری اجرایی تصمیمات کارگروه تسهیل به منظور رفع موانع تولید، مقرر شده است هر سه ماه جلسات هماهنگی میان این دستگاه ها برگزار شود.
مدیرعامل شرکت گاز قم، نیز در این جلسه با اشاره به وضعیت شبکه گاز شهرک شکوهیه، گفت: ۴۰ هزار مترمکعب بار در شکوهیه ایجاد شده است که دو سوم این بار برداشت شده و یک سوم در عمل بدون استفاده باقی مانده است.
علیرضا نصیری گفت: انتظار ما این است که شرکت شهرک های صنعتی از ظرفیت باقی مانده شبکه گاز در شهرک شکوهیه استفاده کند که تا کنون این موضوع اتفاق نیفتاده است.
وی با تاکید بر اینکه شرکت گاز استان این آمادگی را دارد تا تمام نیاز شهرک صنعتی شکوهیه به گاز را در کمترین زمان تامین کند، اظهار داشت: امکان ایجاد ظرفیت گاز در شهرک صنعتی شکوهیه وجود دارد ولی با توجه به اینکه بخش زیادی از ظرفیت بار موجود در شبکه بدون استفاده باقی مانده است، افزودن شبکه گاز این شهرک منطقی نیست.
شهرک صنعتی شکوهیه قم در ۱۲ کیلومتری محور قدیم قم - تهران در زمینی به مساحت یک هزار و ۵۱ هکتار واقع شده است.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمود آباد، ثامن الائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.
مدیرعامل شرکت گاز قم، اظهار داشت: در استان قم مشکلی به نام گاز وجود ندارد و هیچ بخش، صنعت و ادارها ای در این استان نباید وجود داشته باشد که مشکل گاز داشته باشد چرا که ظرفیت و شبکه کافی در استان وجود دارد.
وی با بیان اینکه در شهرک شکوهیه ضرورتی برای توسعه شبکه گاز وجود ندارد گفت: با توجه به اینکه ظرفیت قابل توجه خالی گاز در این شهرک وجود دارد، توسعه شبکه گاز در این شهرک ضرورت ندارد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای قم نیز در این جلسه با بیان اینکه تامین آب شهرک صنعتی قنوات از شبکه آب روستایی تامین می شود گفت: به دلیل اینکه شبکه شرب روستایی محدویدت ظرفیت دارد، امکان تامین آب مورد نیاز این شهرک از طریق ظرفیت شبکه روستایی وجود ندارد.
احمد حاجی حسینی مسگر تامین آب خلجستان و جعفریه اولویت شرکت آب منطقه ای قم دانست و گفت: در صورتی که حقابه صنعت قم تامین شود، مشکلی برای ایجاد شبکه و تامین آب واحدهای صنعتی در شهرک های صنعتی استان وجود ندارد.
۷۴۰۴/ ۶۱۳۳/