مهران میرزایی روز سهشنبه در نشست مجمع خیرین سلامت شهرستان مهاباد اظهار داشت: با کمکهای نیکوکاران چندین پروژه عمرانی بخش سلامت در مناطق مختلف استان به بهرهبرداری رسیده است.
وی اضافه کرد: این طرح ها شامل بخش دیالیز در ماکو، MRI در بوکان، ICU در میاندوآب، مرکز تشخیص بیماریهای رفتاری در ارومیه و خرید هشت دستگاه دیالیز برای بیمارستانهای استان است.
وی افزود: دولت با اجرای طرح تحول سلامت، اقدامات زیربنایی بسیار خوبی در زمینه بهداشت و درمان برداشته است اما بخش دولتی بدون همکاری و کمکهای خیرین نمیتواند موفق باشد.
وی با اشاره به طرح بسیج ملی کنترل فشار خون بالا که از ۲۷ اردیبهشت ماه امسال همزمان با سراسر کشور آغاز شد و ۱۵ تیر به کار خود پایان داد اظهار داشت: با اجرای این طرح سراسری سه میلیون نفر بیمار دارای فشار خون در کشور شناسایی شد.
امام جمعه مهاباد نیز در این مجمع گفت: لازم است خیرین علاوه بر بخش درمان در بخش پیگیری و بهداشت نیز وارد عمل شوند زیرا همیشه پیشگیری بهتر از درمان است.
ماموستا عبدالسلام امامی اظهار داشت: خیرین سلامت نقش مهمی در سلامت جامعه ایفا میکنند و در دین اسلام عبادت تنها نماز و روزه نیست و کسانی که به سلامت مردم کمک میکنند، نامشان ماندگار خواهد بود.
وی از تلاشهای شبانه روزی عوامل مراکز بیمارستانی آذربایجانغربی برای کاستن از درد و رنج بیماران قدردانی کرد و افزود: آذربایجانغربی به دلیل داشتن مرزهای مشترک با کشورهای همسایه می تواند در زمینه توریسم درمانی مورد توجه بیشتر قرار گیرد.
در ادامه این مجمع موضوع های مختلفی از جمله پروژه های عمرانی بخش بهداشت و درمان مهاباد، دانشکده پرستاری، بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی و ساماندهی محوطه بیمارستان امام خمینی (ره) مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در پایان این مجمع اعضای مجمع خیرین سلامت مهاباد از پروژه بیمارستان در دست ساخت این شهرستان بازدید کردند.
به گزارش ایرنا، پروژه احداث بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی این شهرستان شهریورماه ۱۳۹۷ با حضور وزیر وقت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کلنگ زنی شد.
پروژه بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی مهاباد در زمینی به مساحت هشت هکتار و زیربنای ۳.۵ هکتار در ۶ طبقه در بلوار خلبان شهید خالد حیدری احداث میشود و شاملهای بخش زایمان، بستری عمومی، درمانگاه و بخشهای پشتیبانی خواهد بود.
مهاباد با ۲۳۷ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی واقع شده است و دارای یک بیمارستان، ۶۷ خانه بهداشت روستایی، ۱۸ مرکز سلامت روستایی و شهری، ۱۱ پایگاه سلامت و بیش از ۲۰۰ مطب خصوصی دارای پروانه فعالیت است.
۳۰۲۰/۲۰۹۳