کرمان - ایرنا - بررسی های اقتصادی نشان می دهد صنعت گردشگری ایران می تواند بیش از ۱۴ میلیارد دلار درآمد عاید کشور کند که بسیار بیشتر از درآمدهای نفتی خواهد بود.

به گزارش ایرنا، نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی روز سه شنبه در دیدار با سرپرست جدید اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان افزود: حوزه‌های صنایع دستی و گردشگری ماهیت اقتصادی دارند و حوزه میراث فرهنگی نیز می‌تواند در کسب درآمد به سایر حوزه‌ها کمک کند.

محمد رضا پور ابراهیمی با بیان اینکه نباید برای توسعه صنعت گردشگری به دنبال اعتبارات محدود دولتی بود افزود: باید راه و مسیر برای سرمایه گذاری بخش خصوصی در این صنعت بیش از پیش باز شود.

وی با بیان اینکه خواستار تفویض اختیارات کامل به مدیران استانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دست و گردشگری هستیم تاکید کرد: باید بسیاری از تصمیم گیری ها در داخل استان‌ها انجام گیرد و از پیچیدگی‌های بروکراسی اداری در صنعت گردشگری کاسته شود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به عملکرد مثبت سازمان میراث فرهنگی کشور در تغییر کاربری و واگذاری بناهای تاریخی به بخش خصوصی افزود: خوشبختانه امتیاز این سازمان در همکاری و تعامل با بخش خصوصی مثبت است.

پور ابراهیمی با تقدیر از عملکرد رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور در حوزه‌های مختلف میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، اظهار داشت: خوشبختانه مونسان ارتباط بسیار خوبی با بدنه دولت و همچنین مجلس دارد و باید از این ظرفیت برای توسعه گردشگری استان کرمان بهره برد.

وی با دعوت از رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور جهت سفر به استان کرمان، گفت: این استان ظرفیت‌های منحصربفردی در بخش‌های تاریخی و گردشگری دارد که باید از حالت بالقوه خارج شوند.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی استان کرمان بسیار فعال است، افزود: در حال حاضر مسئولان اداری و قضائی، بخش خصوصی و به ویژه نمایندگان استان کرمان در مجلس شورای اسلامی با اداره کل میراث فرهنگی استان همراه هستند و از مدیریت جدید این اداره کل در راستای توسعه صنعت گردشگری خطه کریمان حمایت می‌کنند.

با اعتبارات محدود مرمتی هم کارهای بزرگی در کرمان انجام داد
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان گفت: در حال حاضر اعتبارات حوزه مرمت این اداره کل محدود است اما می توان با منابع مالی موجود نیز کارهای بزرگی انجام داد.
فریدون فعالی با اشاره به کثرت آثار تاریخی در استان کرمان افزود: با بودجه های فعلی نمی توان به همه این آثار رسیدگی کرد اما تلاش می شود با تعریف چند پروژه شاخص مرمتی به تعداد اماکن تاریخی قابل بازدید اضافه کرد.
وی با بیان اینکه ار این پس در هرسال منابع مالی حوزه مرمت بناهای تاریخی در چند پروژه بزرگ متمرکز می شود، تصریح کرد: انتظار می رود سایر ارگان ها و نهادها نیز در حفظ و احیاء دیگر آثار فرهنگی همکاری و همیاری کنند.
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان تاکید کرد: نمی توان بدون داشتن تعامل با سایر دستگاه ها در پیشبرد اهداف و برنامه ها گام موثری برداشت و امیدوارم با کمک مسئولان استانی، نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی و بخش خصوصی بتوان در انجام وظایف و ماموریت ها موفق عمل کرد.

فریدون فعالی روز گذشته (دوشنبه) به عنوان سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان معرفی شد.

۷۴۳۷/ ۵۰۵۴