«سلیمان پاک سرشت» روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور در راستای اقتصاد مقاومتی و با هدف تقویت آموزشگاههای فنی و حرفهای آزاد، در برابر تکانههای ناشی از افزایش تورم و تغییر در مخارج و اولویتهای سبد اقتصادی خانوادهها و تأثیر آن بر تقاضا برای مهارت آموزی، نظام نوین مدیریت و مدل توسعه کمی و کیفی آموزشگاههای آزاد طراحی و اجرایی کرده است.
وی افزود: بر اساس این مدل توسعه کمی و کیفی آموزشگاههای آزاد و باز تعریف و بازسازی قواعد حاکم بر معادلات این گروه از فعالان اقتصادی حوزه آموزش، شرایطی فراهم شد تا آموزشگاههای آزاد ضمن حفظ حداکثر کارایی خود، بدون از دست دادن تعادل سیستم به سطوح عملکردی مطلوبی دست یابند.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای تاکید کرد: با استقرار این نظام آموزشی، مهارت آموزی در آموزشگاههای آزاد به عنوان یکی از زیرساختهای اشتغال در کشور و مهارت افزایی، توانسته است بر ایجاد شغل و پایداری آن تأثیر بسزایی داشته باشد.
وی بیان کرد: تعداد مهارت جویان بخش خصوصی، از رقم ۱۳۷ هزار و ۶۸۵ نفر در بهار سال ۹۷، به عدد ۲۲۲ هزار و ۹۱۲ نفر در سه ماهه اول سال ۹۸ افزایش یافته است.
پاک سرشت گفت: در بخش طول مدت دورهها نیز، با اجرای ۳۵ میلیون و ۳۱ هزار و ۶۰۴ نفر ساعت آموزش، رشد ۱۴.۴ درصدی را به نسبت زمان مشابه سال قبل را شاهد هستیم که بیانگر موفق آمیز بودن نظام نوین مدیریت آموزشگاههای آزاد است.
سلیمان پاک سرشت، ادامه داد: بر این اساس ۱۴ میلیارد تومان افزایش درآمد بر مبنای میانگین نرخ شهریه مصوب سال گذشته، به دنبال داشته که نشان دهنده رشد چشمگیر اقتصادی در این زمینه است.
استان سیستان و بلوچستان با نرخ رشد ۶۳.۶ درصد، بیشترین رشد را داشته است.