زنجان - ایرنا - پژوهش‌های دانشگاهی باید خروجی مشخص داشته و کار بردی باشد، شایسته است به جای ۲۰ پژوهش یک پژوهش دانشگاهی انجام شود اما قابلیت کاربردی و عملیاتی شدن در بخش‌های مختلف را داشته باشد.

استاندار زنجان شامگاه سه شنبه در نشست شورای هماهنگی دانشگاه‌های استان زنجان گفت: از ابتدای دوران کودکی ما تا امروز همواره شنیده‌ایم که ارتباط صنعت با دانشگاه مطلوب نیست و باید این تعامل پررنگ باشد، اما تا کنون چه نتیجه‌ای حاصل شده است؟

فتح الله حقیقی با بیان اینکه در پژوهش رتبه شانزدهم دنیا و نخست منطقه را داریم اما در سایر بخش‌ها اینچنین نیست، گفت: چرا دانشجویان و فارغ التحصیلان ما مهارت کافی برای حضور در بازار کار را ندارند و طی این سال‌ها نیز روند فعلی آموزش عالی ما تغییرات مورد نیاز را نداشته است؟

وی اظهار داشت: در تمام عرصه‌های مدیریتی معتقد به استفاده از هیأت اندیشه ورز بوده‌ام، چرا که وجود این عزیزان باعث بهتر شدن تصمیم گیری ها شده و راندمان کار را در هر سطحی بالا می‌برد.

این مسئول خاطرنشان کرد: باید دنبال راهکار واقعی برای برون رفت از شرایط فعلی در بخش دانشگاه‌ها باشیم، نقاط ضعف یا قوت را احصا کرده و پیشنهادات عملیاتی برای اجرای ان ارائه دهیم.

حقیقی ادامه داد: یکی از رسالت‌های مهم دانشگاهیان کمک به پیشرفت کشور در تمام بخش‌ها و یاری کردن برای رفع مشکلات استان است.

وی یادآور شد: با تلاش‌های مدیران و کارشناسان همچنین تعامل بخش خصوصی قرار شده سه واحد صنعتی که ۱۳ سال از تعطیلی آن می‌گذرد به زودی با سرمایه گذاری بخش خصوصی افتتاح شود.

۸۰۶۸/‌۳۲۱۶