کارشناس بهداشت محیط معاونت بهداشتی استان همدان روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: نظارت از سطح عرضه، گویای کاهش شدید اقلام غذایی غیرمجاز و قاچاق است اما یافتهها گویای این است که این قبیل اقلام در فضای مجازی خرید و فروش میشود.
حمیدرضا باب الحوائجی افزود: افراد ناشناس با راه اندازی کانالها و گروههایی در شبکههای اجتماعی اقدام به تبلیغات در زمینه مواد غذایی قاچاق کرده و آن را از این طریق به دست مشتری میرسانند.
وی اظهار داشت: کالاهای قاچاق و غیربهداشتی فاقد لیبل، آرم سیب سلامت و دیگر مشخصههای بهداشتی است بنابراین ارزان در اختیار خریداران عمده قرار گرفته ولی آنها به قیمت کالای دارای نشان استاندارد در اختیار مشتری قرار میدهند.
کارشناس بهداشت محیط معاونت بهداشتی استان همدان گفت: بررسیها گویای این است که از این افراد به جز یک شماره تلفن، مشخصات دیگری همچون آدرس محل فعالیت و مشخصات فروشنده در دست نیست.
باب الحوائجی اضافه کرد: نوشیدنیها بیشترین میزان اقلام غذایی قاچاق را تشکیل میدهند که با توجه به تبلغات اغوا کننده متقاضی زیادی دارند.
وی افزود: بر اساس بررسیهای صورت گرفته توسط متخصصان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی این قبیل نوشیدنیها حاوی رنگهای غیرمجاز و مضر برای بدن هستند.
باب الحوائجی از شهروندان خواست تا مواد غذایی را از محلهای دارای پروانه بهداشتی خریداری و هنگام خرید به آرم سیب سلامت موجود بر روی محصول توجه کنند.
۷۵۲۶/۲۰۹۰