همدان _ ایرنا _ ظرفیت بالای اقتصادی تویسرکان می طلبد مسیری هموار برای ارتقای شاخص هایش ترسیم شود، مسیری روشن که اتاق بازرگانی تمام توانش را به میدان آورده تا رکن مهم توسعه در این منطقه به ثمر بنشیند.

چند ماهی است که نمایندگی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی در این شهرستان پا گرفته و می‌رود تا با مدیریت جوان و خوش فکرش و البته پا در رکاب بودن مردان اقتصادی این شهرستان تحرک اقتصادی را برای مردمانش رقم بزند، مقطعی حساس که با تقویت سرمایه گذاری و حمایت از تولید و صنعت می‌توانند از این گذار با موفقیت عبور کنند.

این حرکت پر شتاب برای توسعه با امیدواری‌هایی که مرد شماره یک اتاق بازرگانی استان به صنعتگران این شهرستان داد، عزمشان را محکم‌تر و همتشان را برای برداشتن گام‌های بلند استوارتر کرد تا به گفته علی اصغر زبردست در نشست تخصصی با فعالان اقتصادی تویسرکان دست در دست یکدیگر برای حل مشکلات تولید، صنعت، کشاورزی و تجارت تلاش کنند و در این شرایط سخت به دنبال یافتن راهکاری برای ادامه حیات…

برگزاری چنین نشستی توسط نمایندگانی اتاق بازرگانی تویسرکان شاید در این سطح کم نظیر باشد، نشستی که فعالان اقتصادی این شهر در حوزه‌های مختلف و در فضایی صمیمی و فارغ از هر گونه تنش به گفت و گو نشستند و هر آنچه مانع و مشکل داشتند، دانه دانه برشمردند، فضایی که بخش خصوصی و بخش دولتی را گرد هم آورد تا راه و چاره‌ای برای بهبود اقتصاد، تولید و اشتغال این شهرستان تدبیر کنند.

در این نشست که عصر روز گذشته / ‏سه‬ شنبه / ‏با حضور‬ اعضای هیأت رئیسه اتاق بازرگانی همدان برگزار شد، علی اصغر زبردست رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معدن و کشاورزی همدان اتاق بازرگانی را زبان گویای بخش اقتصادی دانست و بیان کرد: باید به طور کامل مدافع بخش خصوصی باشیم، زمانی این بخش می‌تواند روی پای خود بایستد که دغدغه‌ای برای پیگیری مسائل و مشکلاتش نداشته باشد.

اتاق بازرگانی زبان گویای بخش اقتصادی است

شناسایی واحدهای تولیدی و صنعتی، دسته بندی اقدامات، حضور فعالان اقتصادی در جلسه‌ها و نشست‌های فرمانداری در بخش اقتصادی، برگزاری نشست‌های ماهیانه، پیگیری مشکلات مالیاتی، استفاده از ظرفیت بانوان فعال در این حوزه، برگزاری کلاس‌های آموزشی، آسان سازی مسیر برای اعزام فعالان اقتصادی به کشورهای هدف، شرکت در نمایشگاه‌های خارجی و ایجاد و تقویت بازارهای فروش، بارقه‌های امیدی بود که رئیس اتاق بازرگانی همدان با دفاع قاطع خود از فعالان اقتصادی این شهرستان بر تحقق آنها تاکید کرد.

البته سرمایه در گردش، بیمه، کمبود نقدینگی، تسهیلات، مالیات، مواد اولیه، نبود بازار فروش، بروکراسی اداری و صادرات طبق روال همیشه در صدر مشکلات فعالان بخش اقتصادی این شهرستان بود که در جمع صمیمی فعالان بخش تولید و صنعت تویسرکان مطرح شد، نشستی که بیش از چهار ساعت به طول انجامید.

تشکیل سه کمیته تخصصی در حوزه کشاورزی، صنایع و خدمات بازرگانی برای نمایندگی اتاق بازرگانی تویسرکان مهمترین تأکیدات زبردست در این نشست بود که اعضا و مسئولیت این کمیته‌ها نیز باید از فعالان اقتصادی این حوزه‌ها انتخاب شود.

وی این نوید را به فعالان اقتصادی تویسرکان داد که با مدیریت جدید اداره کل امور مالیاتی استان و همکاری صمیمانه، فشار مالیاتی بر روی واحدهای تولیدی و اقتصادی کاهش چشمگیری داشته و مشکلات مالیاتی را با روند بهتری و آسوده خاطر پیگیری می‌کنیم.

نمی‌پذیرم فضای مضاعفی به بخش خصوصی وارد شود

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی همدان گفت: ضمن اینکه بخش خصوصی باید در راستای قانون حرکت کند، اما نمی‌پذیریم که فشار مضاعفی روی این بخش باشد.

ورود جدی تر نمایندگی اتاق بازرگانی تویسرکان در عضو گیری اتاق، فعال شدن سه انجمن یا تشکل سیر، گردو و مبل و منبت و تشویق فعالان اقتصادی برای عضویت در اتاق بازرگانی از دیگر تأکیدات زبردست بود که همکاری و همراهی بخش خصوصی را مستلزم برداشتن گام‌های رو به جلوی برای توسعه این شهرستان برشمرد.

وی تاکید کرد: مسائل و مشکلات بخش تولید و صنعت این شهرستان توسط کمیته‌های تخصصی مطرح و برای پیگیری در کمیسیون‌های فعال استان با بیش از ۱۰ کمیسیون به صورت تخصصی ارائه شود.

رئیس اتاق بازرگانی همدان در عین حال زمینه را برای صنایع دستی این شهرستان مساعد دانست و خواستار هدایت اعضا برای تشکیل کمیته‌ای در این حوزه شد.

زبردست همچنین خواستار حضور فعالان اقتصادی عضو کمیته‌های این شهرستان در کمیته‌های استانی و طرح مسائل و مشکلات برای پیگیری بهتر آنان شد و اظهار داشت: با توجه به ظرفیتی که با تدبیر استاندار همدان در استان ایجاد شده است، شرایط برای کار و فعالیت مهیا است و با استفاده از این توانمندی و نیروهای کارآمد می‌توانیم مشکلات را کنار بزنیم.

البته سیرکاران و فعالان صنعت پوشاک از امیدهایی که زبردست داد دل‌هایشان برای ادامه کار قرص شد، از اینکه به طور حتم انجمنی را تشکیل دهند، مشکلاتشان برای جذب بازار فروش، آموزش و صادرات پیگیری می‌شود تا بتوان به ویژه در خارج از کشور بازار جذب کرد.

گام‌های نمایندگی اتاق بازرگانی تویسرکان رو به جلو است

زبردست گام‌های نمایندگی اتاق بازرگانی تویسرکان را رو به جلو دانست و باز هم خطاب به فعالان اقتصادی تاکید کرد: ما مسیر را برای شما روشن و هموار می‌کنیم، تصمیم گیرنده شما هستید.

حمید بهرامی که حدود ۲ ماه و نیم است مسئولیت نمایندگی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تویسرکان را عهده دار شده است، زیرساخت‌های مهیای این شهرستان را پایه و شالوده‌ای قوی برای تقویت و رونق اقتصادی می‌داند.

به گفته وی ارتباط اتاق بازرگانی با بخش دولتی همچون امام جمعه، فرماندار و دیگر مدیران در این مدت بسیار پررنگ و قوی شده است به گونه‌ای که با همراهی «محمدمهدی مفتح» نماینده این شهرستان در مجلس شورای اسلامی منجر به مطالبه رو در روی مشکلات با مسئولان ارشد کشوری همچون وزیر جهاد کشاورزی شده است.

پیگیری برای فروش و صادرات سیر، تلاش برای حیات دوباره واحدهای صنعتی راکد و نیمه فعال، بازدید مستمر و جدی از این واحدها، تلاش برای افزایش عضویت فعالان اقتصادی این شهرستان در اتاق بازرگانی و ایجاد سه انجمن کشاورزی، صنعت و هنرهای صنایع دستی از دیگر اولویت‌های مهمی بود که بهرامی به آنها اشاره کرد.

تشکیل سه انجمن کشاورزی، صنعت و صنایع دستی در تویسرکان

رئیس نمایندگی اتاق بازرگانی، صنایع، معدن و کشاورزی تویسرکان ادامه داد: در تلاش هستیم تعداد اعضای این اتاق را در شأن و جایگاه این شهرستان افزایش دهیم و به حدود ۱۵۰ عضو برسانیم و انسجام و وحدت بیشتر را در بین این بخش تقویت کنیم.

ایجاد ارتباط بیشتر فعالان اقتصادی تویسرکان با اتاق بازرگانی همدان، معرفی ظرفیت‌های بخش تولید و صنعت این شهرستان، بررسی مسائل و مشکلات این حوزه از مهمترین اهداف تشکیل این نشست تخصصی بود که از حوزه‌های صنعت مبل و منبت، پوشاک، سیر، فیلتر سرکان، داروسازی، تولید و تجهیزات پزشکی، گلخانه‌ها، نخستین تولید کننده شانه تخم مرغ، صنایع وابسته به گردو، تنها تولید کننده کربن اکتیو در غرب کشور و کارخانه سم سازی از جمله فعالان این شهرستان بودند که در این نشست حضور داشتند و بهرامی با ابراز خرسندی از تشکیل این جلسه گفت: می‌خواهیم سازماندهی شده اهداف اتاق را دنبال کنیم.

همراهی بخش دولتی این شهرستان با بخش خصوصی و کمک برای پیشبرد اهداف نمایندگی اتاق بازرگانی این شهرستان که بیش از هر زمان دیگری نمود پیدا کرده است، خیال فعالان اقتصادی را راحت تر کرد، به طوری که معاون برنامه ریزی فرماندار تویسرکان از فعالان اقتصادی خواست: به طور مستمر مشکلات خود را با ما در میان بگذارید تا بتوانیم برای حل سریع آنها تلاش کنیم.

برای حل مشکلات بخش خصوصی تویسرکان تعلّل نمی‌کنیم

کریم برنوسی اتاق بازرگانی را همچون پدر و مادر تکیه گاهی محکم برای فعالان اقتصادی دانست که نقشه راه به آنها می‌دهد و هموار کننده مسیر برای بخش خصوصی است، ما نیز در این مسیر همراه آنها هستیم.

با اشاره به اقدامات خوب این شهرستان در راستای بهبود و توسعه اشتغال، جذب بیش از ۲۷۰ میلیارد ریال تسهیلات ارزان قیمت با رشد ۱۳۱ درصدی و کسب رتبه نخست استان در این زمینه را افتخاری برای تویسرکان عنوان کرد و گفت: شناسایی و بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی راکد و نیمه فعال این شهرستان با تمام قدرت ادامه دارد تا به نتایج مطلوب برسیم.

در پایان این نشست اعضای هیات رئیسه اتاق بازرگانی همدان با همراهی فعالان بخش خصوصی و رئیس نمایندگانی اتاق بازرگانی این شهرستان از تعدادی واحدهای تولیدی و صنعتی تویسرکان همچون شرکت صنعگتران تویسرکان تولید کننده دستگاه‌های گردو پوست کنی با ظرفیت تولید ۲ هزار دستگاه در سال و شرکت پارت شیمی تولید کننده کربن اکتیو با ظرفیت تولید ۲ هزار تن در سال که مواد اولیه آن پوست گردو، هسته میوه‌ها و پوست نارگیل است، بازدید کردند.

همچنین از بزرگترین واحد تولیدی و صنعتی در حال ساخت این شهرستان با عنوان «ماهان کاغذ» که نخستین تولید کننده کاغذ دوبلکس و قابل استفاده در صنعت دارویی، مواد بهداشتی و بسته بندی قطعات خودرو است، بازدید شد که این واحد با سرمایه گذاری ۵۰۰ میلیارد ریال توسط بخش خصوصی در دست احداث است و تا پایان سال به بهره برداری می‌رسد.

۷۵۲۸/‏۲۰۸۷