«مهین فرهادی زاد» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: تلاش فدراسیون های ورزشی به ویژه ورزشکارانی که شرایط المپیکی شدن را دارند بر این است که حمایتها و اعتبارات برای زنان و مردان یکسان باشد.
وی درباره حمایت و برنامه وزارت ورزش و جوانان برای ورزشکاران زن در آستانه کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۰ میگوید: اکنون امکانات برای ورزشکاران زن و مرد مهیاست و دغدغهای از این منظر وجود ندارد اما دیده می شود برخی از فدراسیون ها مانند تیراندازی حضور دختران و پسران به نسبت ۶۵ به ۴۵ است که این بیانگر توجه به ورزش زنان در این رشته حکایت دارد کما اینکه نخستین سهمیه توکیو از سوی یک بانوی تیرانداز (نجمه خدمتی) کسب شده است.
معاون توسعه ورزش زنان ادامه داد: در گذشته و در برخی فدراسیون ها این تفکر سنتی وجود داشته که منابع اعتباری تنها برای مردان است. در حالی که بودجه تخصیص یافته به فدراسیون ها برای زنان و مردان باید به طوریکسان باشد.
فرهادی زاد درباره فعالیت های فدراسیون اسلامی ورزش زنان که پس از هشت سال انحلال دی ماه سال گذشته از سوی وزارت ورزش احیا شد، توضیح می دهد: برای اینکه این فدراسیون به جایگاه اصلی خود بازگردد باید امکانات و تسهیلات لازم برای این تشکیلات فراهم شود و تلاشها در این زمینه ادامه خواهد شد.
فدراسیون اسلامی ورزش زنان یک فدراسیون بینالمللی است که با موافقت رییسان کمیتههای بینالمللی و آسیایی المپیک در سال ۱۳۶۹ در تهران گشایش یافت و این فدراسیون تاکنون چهار دوره رقابت های بین المللی زنان مسلمان را در ایران میزبانی کرده است.
وی که ریاست کمیسیون زنان و ورزش کمیته ملی المپیک را برعهده دارد، درباره نقش این کمیسیون در کمک به بخش معاونت توسعه ورزش زنان گفت: هماهنگی لازم از سوی مقامات ارشد ورزش کشور در این عرصه فراهم شده است و بدون تردید این هماهنگی به سایر بخشها و مدیریتهای میانی رسوخ کرده و ارتباط معاونت و کمیسیون می تواند نقش تعیین کنندهای در توسعه ورزش زنان ایفا کند.
معاون وزیر ورزش درباره روند فعالیت های معاونت توسعه ورزش زنان گفت: تمام برنامه های قبلی این معاونت در دوره «فریبا محمدیان» هم در این برهه نیز تداوم می یابد مگر اینکه برنامه ای برای تحول بهتر در بخش زنان نیاز باشد، اعمال می شود.