تسهیل در فرایند جذب این سرمایهگذاران و حذف موانع بوروکراتیک از مهمترین محورهای برگزاری نشستهای مشترک این هیأت سرمایهگذار و مسئولان چهارمحال و بختیاری است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی و نایب رئیس مرکز خدمات سرمایهگذاری چهارمحال و بختیاری با اشاره به برگزاری این نشستهای مشترک به خبرنگار ایرنا افزود: مرکز خدمات سرمایهگذاری استان با تمام توان از متقاضیان سرمایهگذاری در استان استقبال و از آنها حمایتهای لازم را به عمل میآورد.
تهمتن عبدالهی تصریح کرد: بیشک فرایند سرمایهگذاری به واسطه کسب مجوزهای متعدد امری زمانبر و طولانی است اما تلاش ما در استان بر این است تا با برگزاری نشست با دستگاههای مربوطه نظیر محیط زیست، صنعت، معدن و تجارت، آب منطقهای و سایر دستگاههای مربوطه روند صدور مجوزها را کوتاهتر کنیم.
وی، بروکراسی اداری را از مهمترین موانع سرمایهگذاری عنوان کرد و گفت: چنانچه بتوان این مانع را برطرف و فرایند ایجاد زیرساختهای لازم را برای سرمایهگذاران تسهیل کنیم شاهد جذب بیش از پیش سرمایهگذاران در استان خواهیم بود.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خاطرنشان کرد: با برگزاری نشست مشترک با حضور مسئولان دستگاههای اجرایی استان و هیأت سرمایهگذار هندی، مسئولان استان آمادگی خود را برای همکاری مطلوب با این هیأت اعلام کردند.
به گزارش ایرنا، با راه اندازی منطقه ویژه اقتصادی چهارمحال و بختیاری، تاکنون ۱۴ سرمایهگذار خارجی از کشورهای چین، روسیه، تونس و امارات متحده عربی و ۳۵ سرمایهگذار داخلی برای سرمایهگذاری در این منطقه اعلام آمادگی کردهاند.
همچنین طی سالهای گذشته ۶ طرح بزرگ صنعتی با حدود ۵۲ میلیارد ریال سرمایه ثابت با حضور سرمایهگذاران خارجی در استان راهاندازی شده است.
۷۳۶۳/۲۰۹۷