تهران - ایرنا - "سازمان جهانی بهداشت" در آخرین گزارش خود از آمار کشته و زخمی های درگیری در پایتخت لیبی اعلام کرد که از آغاز درگیری ها از آوریل گذشته (اوایل فروردین) در طرابلس بیش از شش هزار تن کشته و مجروح شده اند.

تارنمای شبکه خبری "الجزیره" قطر نوشت: سازمان جهانی بهداشت با ارائه آماری اطلاع داد که از ماه آوریل سال جاری میلادی و تلاش نظامیان ژنرال " خلیفه حفتر" برای تصرف طرابلس یک هزار و ۴۸ تن که ۱۰۶ تن از آنان غیرنظامی بوده اند، کشته شده اند.
در این میان، پنج هزار و ۵۵۸ تن که ۲۸۹ نفر از آنان غیرنظامی هستند نیز در این درگیریها مجروح شده اند.
همچنین این سازمان اعلام کرد: بر اثر حمله هوایی جنگنده بمب افکن های متعلق به نیروهای حفتر به یک مرکز پناهندگان در "تاجورا" (شرق طربلس) ۵۳ تن کشته و ۱۳۰ نفر دیگر هم مجروح شده اند.


*** افراد ناشناس آب را بر روی طرابلس بستند
سازمان اداره رودخانه های مصنوعی در لیبی اعلام کرد: دیروز (سه شنبه) شماری از افراد مسلح ناشناس با حمله به ایستگاه آبرسانی جنوب طرابلس، انتقال آب در این ایستگاه را متوقف کردند.
طبق اعلام این سازمان، جریان آب بخش وسیعی از مناطق طرابلس برای چندین ساعت قطع شده بود، اما پس از مدتی ایستگاه آبرسانی فعالیت خود را از سر گرفت.
بنابر گفته شاهدان عینی، افراد مسلح خواستار اتصال جریان برق در شهرهای جنوبی لیبی بودند.
جریان برق در استان های جنوبی لیبی از دوشنبه گذشته قطع شده است.
لیبی از سال ۲۰۱۱ تاکنون فراز و فرودهای زیادی را پشت سر گذاشته است، پس از سرنگونی " معمر قذافی" دیکتاتور پیشین این کشور، دو دولت موازی در غرب و شرق لیبی شکل گرفت.
نظامیان طرفدار حفتر (مورد حمایت امارات، عربستان و فرانسه) بر شرق این کشور مسلط هستند و ارتش "دولت وفاق ملی" به ریاست "فایز السراج " (مورد پذیرش جامعه جهانی) کنترل غرب لیبی را برعهده دارد.
این دو کانون قدرت در لیبی تاکنون موفق نشده‌اند برای حل بحران سیاسی در این کشور به یک راه حل مشترک دست پیدا کنند. اوضاع در لیبی از ۱۵ فروردین سال جاری و همزمان با دستور ژنرال حفتر فرمانده عناصر موسوم به "ارتش ملی لیبی" به نیروهای تحت امرش برای حمله به طرابلس، متشنج شده است.