گسترش تحقیقات و شکوفایی استعدادها در سطح جامعه برای نیل به خوداتکایی و توسعه امور فرهنگی در سطح جامعه از طریق همکاری با حوزه، دانشگاه و سایر مراجع و نهادهای فرهنگی به خصوص برای نسل جوان از دیگر اهداف مهم این نهاد است.
این نهاد زیر نظر شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۵۹ در پی فرمان رهبر کبیر انقلاب اسلامی تأسیس شد و دارای شخصیتهای مستقل و از لحاظ اداری، استخدامی و مالی تابع مقرراتی است که در چارچوب اختیارات قانونی به تصویب هیأت امنای جهاد دانشگاهی میرسند.
به این منظور رئیس جهاد دانشگاهی کشور روز چهارشنبه در دیدار با استاندار اصفهان با تاکید بر وظایف این نهاد گفت: این مؤسسه به دنبال طرحهای شاخص و تأثیرگذار براساس نیازهای ملی کشور است.
حمیدرضا طیبی افزود: در دیدار اخیر با رهبر معظم انقلاب و بنا به تاکید ایشان ۳۱ طرح پژوهشی و مهم ارائه و در دستور کار جهاد دانشگاهی قرار گرفته است.
وی اظهار داشت: جهاد دانشگاهی به دنبال تجاری سازی محصولات، خدمات و فناوریهای نوین است و بر این اساس با صنایع و بخشهای اقتصادی قراردادهای همکاری وسیعی دارد. هاهای است.
این نهاد زیر نظر شورای عالی انقلاب فرهنگی، که در سال ۵۹ در پی فرمان رهبر کبیر انقلاب اسلامی تأسیس شد و دارای شخصیتهای مستقل و از لحاظ اداری، استخدامی و مالی تابع مقرراتی است که در چارچوب اختیارات قانونی به تصویب هیأت امنای جهاددانشگاهی میرسند. ن
رییس جهاد دانشگاهی کشور، نوع نگاه در این مؤسسه را مساله محور و کاربرد محور برشمرد و گفت: بر این اساس بسیاری از فناوریهای تولیدی در زمینه سیستمهای الکترونکی، نفت، گاز، پتروشیمی، پالایشگاه، مترو و … توسط فعالان این عرصه عملیاتی شده است.
وی گستره جغرافیایی جهاد دانشگاهی را در سراسر کشور و شامل تمام استانهای عنوان کرد و گفت: هم اکنون هفت هزار و ۵۰۰ نیرو در سطوح مختلف تحصیلی در جهاد مشغول فعالیت هستند.
طیبی یادآور شد: اساس فعالیتهای جهاد دانشگاهی در حوزه گروههای پژوهشی است.
وی از استاندار اصفهان خواست تا در خصوص رفع مشکل طرح بزرگ مجتمع پژوهشی صنعتی شهید مدرس که از سال ۸۶ در این استان مطرح شده ولی بنا به مشکلاتی از جمله مساله منابع طبیعی بلاتکلیف مانده است اقدام کند.
استاندار اصفهان در این دیدار با اشاره به اینکه اصفهان نیازمند پارک علمی و فناوری است گفت: با اینکه این استان در عرصه علم و فناوری و ایجاد شهرک علمی و تحقیقاتی در کشور پیشرو است ولی تاکنون از داشتن این پارک محروم مانده است.
عباس رضایی از رئیس جهاد دانشگاهی کشور خواست تا با توجه به جمعیت دانش آموختگان و اینکه وضعیت متوسط اشتغال در این استان ۲،۷ درصد از متوسط اشتغال در کشور بیشتر است نسبت به راه اندازی پارک علم و فناوری اقدام شود.
وی همچنین با ابراز تأسف از بلاتکلیف ماندن طرح بزرگ مجتمع پژوهشی صنعتی شهید مدرس در این استان پس از بیش از ۲ دهه گفت: باید با هماهنگی، همدلی و همزبانی به رفع مشکلات و موانع سد راه این طرحهای بزرگ علمی پرداخته شود.
۶۹۹۴/۶۰۲۶/