اصفهان - ایرنا - صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که با دانشگاه اصفهان دارد از طرح‌های تحقیقاتی، رساله‌های دکترا و دوره‌های پسا دکترای این دانشگاه حمایت می‌کند.

تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه اصفهان با صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور در قالب یک قرارداد پنج ساله با هدف حمایت از محققان در سال ۹۴ منعقد و امروز چهارشنبه مفادی به عنوان متمم در چهار ماده و پنج بند به آن اضافه و امضا شد.

مدیر امور پژوهشی دانشگاه اصفهان روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: امروز در برخی از مفاد این تفاهم‌نامه بازنگری و بخش‌های جدید مشتمل بر حمایت از طرح‌های تحقیقاتی و رساله‌های دکترا به آن اضافه شد.

مهدی مؤمنی با بیان اینکه تفاهم‌نامه نخست در سال ۹۴ فقط برای حمایت از طرح‌های پسا دکترا در قالب پرداخت حقوق ماهیانه بود، افزود: تا کنون ۱۶ طرح پسا دکترا از دانشگاه اصفهان در قالب این تفاهم‌نامه از حمایت صندوق پژوهشگران و فناوران کشور برخوردار شدند.

وی تصریح کرد: با اضافه شدن مفاد جدید به این تفاهم‌نامه، از این پس اگر طرح‌های تحقیقاتی و رساله‌های دکترا مورد داوری دانشگاه اصفهان قرار گرفتند، صندوق پژوهشگران و فناوران کشور آن داوری را مقبول می‌داند و بر آن اساس اقدام می‌کند.

مؤمنی با اشاره به اینکه این کار باعث تسهیل و تسریع در رسیدگی به طرح‌های متقاضی استفاده از خدمات صندوق پژوهشگران و فناوران کشور می‌شود، خاطرنشان کرد: نحوه حمایت از طرح‌های تحقیقاتی و رساله‌های دکترا، پرداخت مبلغی به عنوان پژوهانه است.

وی با بیان اینکه مقدار پژوهانه بسته به نوع طرح، متفاوت است، اضافه کرد: تأمین منابع مالی، نیاز اصلی در کارهای تحقیقاتی است و دانشگاه اصفهان تلاش می‌کند تا به روش‌های مختلف این کار را انجام دهد.

مؤمنی، اجرای برنامه‌هایی مانند طرح تحول و استفاده از مشارکت بخش خصوصی و صنایع را از جمله این راهکارها عنوان کرد و ادامه داد: دانشگاه اصفهان از سال ۸۲ تاکنون بیش از ۱۰۰ عنوان حمایت از صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران دریافت کرد.

صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور از سال ۱۳۸۲ با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی فعالیت خود را آغاز کرد. بیشتر فعالیت‌های این صندوق، حمایت از طرح‌های پژوهشی، پسادکترا، ثبت اختراعات، کرسی پژوهشی، پژوهانه (گرنت) و حمایت از ایجاد و توسعه مراکز نوآوری است.

دانشگاه اصفهان ۱۶ هزار دانشجو و ۶۵۰ نفر عضو هیأت علمی دارد و یکی از پنج دانشگاه برتر کشور است.

۳۰۱۱/‏۶۰۲۶/‏