کرمان - ایرنا - به گفته معاون اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزیر کشور، سازمان سرمایه‌گذاری خارجی در کشور موجود است اما متولی برای سرمایه‌گذاری داخلی وجود ندارد.

بابک دین پرست عصر چهارشنبه در نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی افزود: وزارت کشور بیش از ۲ سال به دنبال رفع مشکلات و اصلاح آیین نامه ای با ساز و کار مشخصی برای سرمایه گذاری داخلی است و در این زمینه پنجره واحد سرمایه گذاری را ایجاد کردیم.

وی با بیان اینکه اجرای کامل پنجره واحد سرمایه گذاری آرزوی تمامی مسئولان است ادامه داد: همچنین به سازمان سرمایه گذاری خارجی در استان ها کمک می کنیم اما این سازمان تنها مسئولیت سرمایه گذاری با منشاء خارجی را دارد.

دین پرست گفت: وزیر کشور برای نخستین بار در تاریخ ایران با نگاهی ویژه به بخش خصوصی با رئیس خانه معدن، رئیس اتاق اصناف، بازرگانی و تعاون چهار تفاهم نامه همکاری امضا کرده و تمام ظرفیت‌های کشور را در راستای توسعه و حمایت از بخش خصوصی پای کار آورده است.

معاون اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزیر کشور تصریح کرد: در راستای توسعه سرمایه گذاری و رونق تولید برای کمک به اتاق‌های بازرگانی استان ها امادگی داریم.

وی افزود: برخی استان ها در زمینه اجرای پنجره واحد، فعالیت خوبی برای بهبود وضعیت صدور مجوزها، استعلام‌ها و قوانین مختلف انجام دادند زیرا سرمایه گذار زمان سرمایه گذاری نباید به اتاق‌های مختلف برود و قوانین متناقض و آیین نامه‌های متفاوت مشکل ساز شده و فعالیت‌ها را دشوار کرده است.

معاون اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزیر کشور بیان کرد: فردی برای احداث یک مجتمع فرهنگی و گردشگری در استان کرمان باید یکهزار و ۲۹۱ ماده قانونی و دستورالعمل را رعایت می‌کرد لذا بوروکراسی اداری برای توسعه سرمایه گذاری بسیار مشکل ساز شده است.

وی ادامه داد: اصفهان تمامی ظرفیت‌های استان را در قالب یک سامانه مشخص کرده و تمامی مجوزهای قانونی احداث هتل در این نرم افزار قرار داده شده و در این زمینه با تشکیل کمیته‌ای پنج نفره سلامت سرمایه گذار تایید می‌شود.

دین پرست اضافه کرد: دستگاه‌های متولی ملزم به صدور مجوز برای احداث گلخانه‌ها اختیارات را واگذار کنند که صدور مجوزها به سرعت انجام شود.

وی گفت: سامانه سام و دادور (رسیدگی به شکایت متقاضیان) از تاریخ شروع فعالیت در کشور تعداد ۳۲۷ شکایت را به ثبت رسانده و میانگین قانونی پاسخ در کشور هفت مورد بوده است.

معاون اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزیر کشور ادامه داد: این آمار در استان کرمان ثبت ۳۱ فقره که از این میزان ۱۰ فقره پاسخ داده شده است.

وی افزود: تعداد یکهزار و ۶۸ مجوز استان کرمان از روز نخست مردادماه سال ۹۷ در سامانه ثبت شده که از این میزان ۳۸۹ مورد معادل ۳۶ درصد مجوز صادر شده که بیشترین آمار در کشور بوده است.

دین پرست عنوان کرد: دستگاه‌های متولی نرم افزار ثبت و صدور مجوزها را از وزارت امور اقتصاد و دارایی دریافت کند و بخش خصوصی و اتاق بازرگانی اجرای آن را در دستور کار خود قرار دهد.

وی گفت: بخش نامه‌های خوبی به تازگی در کشور مصوب شده که در تاریخ بی سابقه بوده ازجمله اختیارات وزارت کشور به امور اراضی و اختیارات وزارت صنعت و معدن به شوارای عالی معادن تفویض شده است.

دین پرست با بیان اینکه پیشنهادات بخش خصوصی در راستای رونق تولید به نشست مشترک وزرا انتقال داده می‌شود گفت: پیشنهادات به صورت مشترک بین دستگاه‌های دولتی متولی استان ها و بخش خصوصی بررسی و به وزارت کشور ارسال شود که پیگیری می‌شود.

۷۴۲۰ / ‏‬ ۵۰۵۴