امید حاجتی چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این پروژهها شاخص در بخشهای مختلف کشاورزی، صنعت، بنادر، پتروشیمی، راه سازی است.
وی ارزش ریالی این پروژهها را ۷۰ هزار میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: تا پایان امسال این پروژهها با اشتغالزایی مستقیم چهار هزار نفر به بهره برداری می رسند.
دبیر فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان تاکید کرد: علاوه بر این دستگاههای اجرایی پروژههای دیگری نیز در حوزههای مختلف در دست اجرا دارند که کاربرد اقتصاد مقاومتی را برای استان دارند.
حاجتی ویژگی پروژههای شاخص اقتصاد مقاومتی در استان را ارزآوری، جایگزینی واردات، مباحث مربوط به تنظیم بازار، تکمیل زنجیره ارزش افزوده تولید، وحمایت از حوزه اقتصاد دانش بنیان اعلام کرد.
وی یادآور شد: اجرایی شدن این پروژهها در رأس اقدامات دستگاههای اصلی و همکار قرار دارد و در این راستا ارزیابیهای مختلفی برای بهره برداری از آنها صورت میگیرد.
بر اساس این گزارش، بخش عمدهای از سرمایه گذاری این پروژهها از محل صندوق توسعه ملی تأمین شده است.
همچنین پیش از این اتاق بازرگانی اهواز در گزارشی اعلام کرد که همچنین شاخص بخشی محیط کسب و کار سال ۹۶ در بخش خدمات مساعدترین و در بخش کشاورزی نامساعدترین وضعیت را داشته اما در سال بعد این روند برعکس میشود و کشاورزی مساعدترین وضعیت را در بین کسب و کارهای استان خوزستان به خود اختصاص میدهد.
۹۹۳۱/۶۰۰۲