استاندار همدان چهارشنبه شب در دیدار مدیران و عوامل اجرایی کاروان حج ۹۸ با وی گفت: مرتفع ترین برج مراقبت کشور به تازگی در همدان بهره برداری شده و فرودگاه این شهر آمادگی لازم برای نشست و برخاست انواع هواپیماهای پهن پیکر را دارد و باید از این ظرفیت بیش از پیش بهره برد.
سید سعید شاهرخی کار فعالان در دفاتر حج و زیارت را بسیار حساس و پر زحمت دانست و افزود: اعتقاد به ارزشهای معنوی موجب دلگرمی و فعالیت مستمر این قشر می شود.
استاندار همدان اظهار داشت: تمامی خدماتی که خادمان مردم در هر عرصه ای ارائه می دهند با ارزش است، چراکه یکی از پر ارزش ترین کارها خدمت به خلق است.
شاهرخی یادآوری کرد: پس از شنیدن خبر رد کردن پذیرش حجاج از فرودگاه همدان بسیار نارحت شده و با ارائه استدلالهای قوی و متقن دوباره برقراری این پرواز به فرودگاه همدان محول شد.
وی ادامه داد: حتی سعی شد که بتوانیم علاوه بر زائران کردستانی زائران لرستانی را نیز از فرودگاه همدان به خانه خدا اعزام کنیم که نتیجه بخش نبود.
استاندار همدان از مسئولان خواست همانند اربعین حسینی ایستگاه صلواتی در مجاورت فرودگاه همدان برای بدرقه و استقبال از زائران و همراهان آنها دایر شود.
شاهرخی هدف مسئولان استان را ایجاد رفاه برای مردم دانست و افزود: برای برقراری پرواز دو سویه کیش و دبی نیز باید تلاش های لازم صورت گیرد.
وی یادآوری کرد: برای شتاب دهی به توسعه استان با وجود محدودیت مالی، در ابتدای سال برنامه راهبردی و عملیاتی استان طراحی شد.
شاهرخی افزود: در این برنامه مزیت های هر شهرستان احصا و متناسب با ظرفیت هر منطقه نیز طرح تعریف شده است تا بتوان در پایان برنامه ششم توسعه کشور یعنی در این سه سال به استانداردها و ظرفیت های پیش بینی شده در برنامه ششم دست یابیم.
وی ادامه داد: وظایف مدیران در این سند راهبردی و اینکه در هر بخش تا پایان هر سال از نظر کمی چه اتفاقی باید بیافتد مشخص است.
استاندار همدان تصریح کرد: وضعیت هر شهرستان طبق برنامه پیش بینی شده در سند بررسی می شود و در صورت کوتاهی و کم کاری مدیر، باید او صندلی خود را تحویل به شخصی توانمند بدهد.
شاهرخی اضافه کرد: باید در بخش کشاورزی به منظور کاهش ۱۰ درصدی مصرف آب تا پایان برنامه ششم توسعه کشور، به کشت های گلخانه ای توجه کرده و این طرح ها را حمایت و تقویت کنیم.
وی افزود: ۱.۷ میلیارد تن ذخایر معدنی استان همدان است و ۳۰ نوع سنگ به صورت خام از معادن این استان خارج می شود و هم اینک دنبال فراوری سنگ های معدنی بوده و ۱۵ هزار میلیارد ریال طرح در این بخش تعریف شده است.
استاندار همدان درباره ضرورت جذب سرمایه گذار بیان کرد: باید سالانه ۵۰ هزار میلیارد ریال و در مجموع ۱۵۰ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری در این استان تا سه سال آینده صورت گیرد که ماحصل آن ایجاد سالانه ۲۰ هزار و در مجموع ۶۰ هزار فرصت شغلی است
شاهرخی با بیان اینکه باید تا پایان سال سوم نرخ بیکاری به ۷.۱ درصد برسد گفت: نرخ بیکاری در همدان از ۸.۲ درصد در سال گذشته به ۶.۱ درصد در سالجاری تقلیل یافته است البته این به معنای نبود افراد جویای کار در استان نیست.
همدان در مسیر توسعه
استاندار همدان گفت: برخی شواهد و قراین گویای این است که همدان در مسیر توسعه و پیشرفت قرار دارد که امیدواریم ماحصل آن بالا رفتن سطح رفاه و معیشت مردم باشد.
شاهرخی بیان کرد: وجود بیش از یک هزار و ۸۰۰ اثر تاریخی، تفریحی و گردشگری در همدانی با پیشینه سه هزار و ۵۰۰ ساله یکی از ظرفیت های کم نظیر همدان است.
وی ادامه داد: به طور حتم گردشگران و مسافرانی که قصد ایران گردی دارند در صورت سفر به استان تاریخی همدان و دقت در داشته های این استان، میتوانند ایران را یکجا در همدان ببینند.
استاندار همدان تلاش برای تکمیل راه های مواصلاتی این استان، برقی کردن خطوط ریلی، ایجاد خط ریلی بین ملایر - همدان، ایجاد ترمنیال راه آهن در داخل شهر همدان را از برنامه های این استان برای توسعه زیر ساخت های همدان برشمرد.
۷۵۲۶/۲۰۹۰