حسن دلیر روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه در کانونهای فرهنگی هنری مساجد و همچنین مدارس مختلف ذیل آموزش و پرورش شاهد فعالیت گروههای متعدد سرود در استان هستیم، افزود: گروههای سرود قم از نظر کمیت در وضعیت بسیار مطلوب قرار دارند که ضرورت دارد نسبت به ارتقای کیفی آنها نیز برنامه ریزی جدی شود.
وی به تأثیرگذاری فراوان گروههای سرود از دوران انقلاب و دفاع مقدس تاکنون اشاره کرد و افزود: سرودهای اسلامی یکی از آثاری است که میتواند تأثیر بسیار زیادی در جامعه و در بین مردم داشته باشد و ارزشهای اسلامی و انقلابی را به نسلهای مختلف منتقل کند.
رئیس اداره امور هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم با اشاره به میزبانی قم از دومین جشنواره ملی سرود رضوی اظهار داشت: با فراخوان اعلام شده، ۶۶ گروه از ۲۰ استان کشور با ۱۳۰ اثر، آثار خود را به دبیرخانه این جشنواره ارسال کردند که در داوری اولیه ۲۵ اثر از ۲۰ گروه به مرحله نهایی این جشنواره راه یافتند.
دلیر افزود: از ۲۰ گروه دعوت شده به مرحله نهایی این جشنواره ۴ گروه متعلق به قم و ۱۶ گروه از استانهای مختلف کشور هستند که نشان از ظرفیتها و جایگاه قم در سطح کشور است.
وی ادامه داد: گروههای مختلف سرود در ردههای سنی مختلف در قم مشغول فعالیت هستند که ضرورت ساماندهی و برگزاری دورههای آموزشی به منظور ارتقای سطح کیفی آنها ضرورت دارد.
دومین جشنواره سرود رضوی از جمله برنامههای شانزدهمین جشنواره بین المللی امام رضا (ع) است که به مناسبت دهه کرامت از روز گذشته در قم آغاز شده و امروز به پایان می رسد.
۷۴۰۴/ ۶۱۳۳/