حجتالاسلام والمسلمین محمد قمی روز پنجشنبه در نشست مدیران استانی حوزههای علمیه خواهران سراسر کشور در قم، انقلاب اسلامی را مولود حوزه علمیه دانست و اظهار کرد: انقلاب اسلامی یکی از خروجیهای حوزه علمیه است و سهم بیبدیل حوزه علمیه را نمیتوان در این اتفاق بیبدیل قرن نادیده گرفت.
وی پیرامون اهمیت اثرگذاری بانوان در فعالیتهای فرهنگی و تبلیغی گفت: بانوان نه تنها در مقام مبلغ دین مخاطبان مهمی هستند، بلکه در جایگاه اثرگذاران ویژه بر سرنوشت کشور باید مورد توجه جدی قرار بگیرند.
قمی با انتقاد از کم کاریهایی که در حوزه بانوان شده، بیان داشت: مهمترین عرصه برای سرمایه گذاری در حوزه زن، حوزه علمیه خواهران است. امیدواریم با طرحی که اسلام ناب برای حیات طیبه جامعه بشری دارد این کم کاریها جبران شود و همچنین در دوره جدید سازمان تبلیغات اسلامی عزم و اراده جدی برای توسعه فعالیتهای بانوان وجود دارد.
وی با بیان اینکه اهمیت زن به اندازه آینده و سرنوشت انقلاب اسلامی است، دانش افزایی و مهارت افزایی را از نیازهای مهم خواهران طلبه بیان کرد و افزود: برای تقویت فارغ التحصیلان حوزه علمیه خواهران، وظیفه سنگینی داریم، بنابراین با حوزه علمیه خواهران هم افزایی و همکاری خواهیم کرد.
راه اندازی دفتر همکاریهای سازمان تبلیغات اسلامی و حوزه علمیه خواهران
مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور نیز در این نشست، گفت: با هم افزایی این دو نهاد حوزوی و تبلیغی، انتظار بهحق مردم درباره مدیریت مسائل زنان در سطح کشور به خوبی محقق خواهد شد.
حجتالاسلام والمسلمین عبدالکریم بهجتپور از راه اندازی دفتر همکاریهای مرکز مدیریت خواهران و سازمان تبلیغات اسلامی خبر داد و اظهار کرد: نمایندگان هر دو نهاد و حوزههای فعالیت آنها مشخص شده و بحثهای مربوط به مهارت افزایی و توانمندسازی خواهران طلبه و بکارگیری آن در سازمان تبلیغات اسلامی مورد اهتمام است. همچنین تلاش میشود انتظارات مسئولان سازمان تبلیغات اسلامی را در برنامههای آموزشی سطوح سه و چهار مورد توجه قرار دهیم. با عملیاتی شدن این تفاهمها، بسیاری از نگرانیهایی که تاکنون ناشی از عدم هماهنگی این دو نهاد بوده مرتفع خواهد شد.
مدیران استانی حوزههای علمیه خواهران نیز در این نشست به بیان نقطه نظرات خود پرداختند. همافزایی فعالیتهای دو مجموعه سازمان تبلیغات اسلامی و حوزه علمیه خواهران در استانها، امضای تفاهم نامه همکاری میان این دو مجموعه، استفاده بیشتر از ظرفیت خواهران طلبه در فعالیتهای تبلیغی، برگزاری دورههای مهارتی، آسیب شناسی شبکه تبلیغ در کشور، ایجاد کارگروهی برای پیگیری عملی توسعه فرهنگ عفاف و حجاب و… از مهمترین نکات مطرح شده بود.
۷۴۰۳/ ۶۱۳۳/