شیراز- ایرنا - نامه‌ای را مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه علوم پزشکی شیراز خطاب به زیر مجموعه های خود نوشت و نام ۱۷ نفر را در آن ذکر و به عنوان لیست نویسندگان کتاب های ممنوع ابلاغ کرد که اینک معاون این دانشگاه می گوید از نامه سوء برداشت شده است.

نامه سید حمیدرضا هدایتی مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه علوم پزشکی شانزدهم تیرماه ۹۸ نوشته شده که او از واحدهای تابعه خواسته است کتاب های نویسندگان ممنوع را از کتابخانه های این واحدها جمع آوری همچنین دقت لازم در خصوص نظارت هر چه بیشتر بر فروش در نمایشگاه های فروش کتاب مبذول کنند.
در این نامه نام نویسندگان ممنوع چنین بیان شده است: اسکاول شین، دبی فورد، تونی رابینز، اکهارت تله، جوئل اوستین، وین دایر، دونالد والش، راندا برن، برایان تریسی، استرهیکس، پائولوکوئیلو، اشو، اکن کار، باربارا دی انجلیس، لوئیس هی، جک کنفیلد، جان گری.
نامه را هدایتی خطاب به روسای بیمارستان ها، شبکه ها و مراکز بهداشتی، درمانی شیراز و شهرستان ها، روسا و معاونین فرهنگی، دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی شیراز و اقماری نوشته است.
تصویر این نامه در شبکه های مجازی پخش و واکنش هایی داشت که بیشتر واکنش ها مثبت نبود.
بیستم تیرماه ۹۸ معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز درباره این نامه توضیحاتی داد که در سایت این دانشگاه منتشر شد.
کوروش عزیزی موضوع نامه حمیدرضا هدایتی را ممنوعیت عرضه برخی از کتب با موضوع روانشناسی دانسته است.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در توضیحات خود، مشاهده مواردی از سو برداشت‌ها از محتوای مکاتبه مورد نظر را یاد آورشده و اعلام کرده که این موضوع در اصلاحیه‌ای خطاب به تمام واحدهای زیرمجموعه دانشگاه مطرح و نسبت به اجرای صحیح محتوای مکاتبه، یادآوری لازم صورت گرفته است.
عزیزی بیان کرد: در این اصلاحیه از مسوولان تمام واحدها خواسته شده تا با رعایت دقت لازم از لحظه صدور اصلاحیه، از فهرست نویسندگان یاد شده در مکاتبه موردنظر؛ کتاب‌هایی که از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز چاپ نداشته و یا مجوز چاپ آنها تمدید نشده است، مدنظر قرار گیرد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: بر این اساس، تمام کتاب‌هایی که تا این تاریخ از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز انتشار دارند، بر اساس قانون منعی برای توزیع آنها وجود ندارد.
عضو هیأت علمی دانشگاه اظهار داشت: با توجه به اینکه دانشگاه محل تفکر، تعقل، تضارب آرا و آشنایی هر چه بیشتر دانشجویان و اساتید با آرا و عقاید و یافته‌های علمی در حیطه‌های مختلف علمی و از جمله علوم انسانی است، از ارائه و عرضه تمام آثاری که مجوز نهاد رسمی صدور مجوز انتشار کتب در کشور یعنی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را دارد، حمایت کامل می‌کنیم.
عزیزی ابراز امیدواری کرد برخی نکات حاشیه‌ای، چهره فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شیراز را خدشه دار نسازد.
۱۸۷۶