تهران- ایرنا- فوتبال زنان تنها یک حق رای در مجمع ۷۴ نفره فدراسیون دارند و به نظر می‌رسد با چنین تک صدایی، نمی توان موانع پیش روی فوتبالیست‌ها را برداشت یا شاهد پیشرفت آنها در عرصه‌های برون مرزی بود.

فوتبال زنان این روزها چشم انتظار کمک و پشتیبانی بسیاری از باشگاه‌ها و مسئولان این عرصه است. اما این کمک‌ها با یک حق رأی آن هم تنها با حمایت «لیلا صوفی زاده» نایب رئیس فدراسیون فوتبال محقق نخواهد شد.

وضعیت تیم داری باشگاه‌ها، رها کردن تیم‌ها در لیگ برتر به وسیله سرمربیان و حواشی فراوان آن، هر کدام می‌تواند سدی برای توسعه فوتبال زنان ایران باشد.

گرچه شرایط جامعه امروز ایجاب می‌کند تا چنین سرنوشتی برای فوتبال زنان ایران رقم بخورد اما نباید ناامید شد و باید برای احقاق حق زنان فوتبالیست کوشید.

حق رأی زنان در هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال، موضوع مهمی است که اگر بر میزان سهمیه رأی آنها افزوده شود، شاید بتوان تصمیم‌های مهمی برای توسعه فوتبال این قشر از جامعه گرفت. آنها که نیمی از جمعیت اجتماع کنونی را تشکیل می‌دهند و به یقین نیازمند حامیان پرقدرتی برای نیل به مقصود خویش هستند.

موضوع حق رأی زنان و خلف وعده فدراسیون فوتبال پیش از این از زبان سرمربی تیم شهرداری سیرجان در گفت و گو با ایرنا مطرح شد. «مریم جهان نجاتی» اظهار داشت: با توجه به اینکه زنان در جمعیت ۷۴ نفره هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال یک سهم دارند، آیا مسئولان فدراسیون فوتبال نمی‌اندیشند که این سهم برای ما کافی نیست؟ خیلی از تیم‌ها به حق ۲ درصدی سهمیه رأی‌گیری در هیأت رئیسه نرسیده‌اند.

وی افزود: امیدوارم فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ تفکرات جدیدی را پیاده کنند. ای کاش مدیران عامل باشگاه‌های حامی فوتبال زنان، در هیأت رئیسه‌های فدراسیون حق رای‌دادن داشته باشند. خیلی از تیم‌ها به آن حق ۲ درصدی سمیهه در هیأت رئیسه نرسیده‌اند. اگر فدراسیون این هدف را تحقق بخشد حامیان مالی انگیزه می‌گیرند.

این سخنان سبب شد تا گروه ورزشی ایرنا پیگیر این موضوع از «عبدالکریم طالقانی» باشد. رئیس هیأت فوتبال خوزستان عضو هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال در واکنش به سخنان جهان نجاتی، افزایش سهمیه رأی زنان را در هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال رد کرد و در گفت و گو با ایرنا، اظهار داشت: این سرمربیان بر چه اساسی از ۲ سهمیه حق رأی زنان در فدراسیون فوتبال سخن می‌گویند. چنین قولی داده نشده که زنان در مجمع فدراسیون فوتبال حق ۲ رأی را داشته باشند.

وی افزود: تمامی فدراسیون‌ها برای دفاع از حقوق زنان، نایب رئیس زنان را در هیأت رئیسه دارند و در فدراسیون فوتبال هم همین است. در اساسنامه هم چنین موردی نوشته نشده است که حق ۲ رأی را به زنان بدهند.

با وجود چنین سخنانی، به نظر می‌رسد که فدراسیون فوتبال انگیزه‌ای برای افزایش حق رأی زنان در مجمع این فدراسیون نداشته باشد و زنان این عرصه باید با جدیت بیشتری با اصرار بر خواسته‌های خود، تلاش در جهت افزایش این حق رأی در مجمع ۷۴ نفره فدراسیون فوتبال باشند.