سی ان ان امروز (شنبه) گزارش داد: توفان «بری» (Barry) با سرعت ۱۰۰ تا ۱۲۰ کیلومتر در ساعت در حال رسیدن به سواحل جنوبی ایالت لوئیزیانا آمریکا است و اکنون شدت وزش باد و بارشهای سیل آسا بزرگراههای کنارساحلی را به زیر آب برده است.
بزرگراه ساحلی "گلدن میدوی" (Golden Meadow) واقع در این ایالت اکنون به زیر آب رفته و مسئولان محلی رفت و آمد در آن را متوقف ساختهاند.
شهر "مورگان" (Morgan) واقع در ایالت لوئیزیانا نیز با خطر وقوع سیل و بالا آمدن آب دریا مواجه است.
توفان «بری» قادر است پس از ورود به خشکی مسافت ۴۰۰ کیلومتری تا ایالت آرکانزاس واقع در شمال ایالت لوئیزیانا را طی کند.
همچنین فرودگاه شهر "نیواورلئان" (New Orleans) - یکی از بزرگترین شهرهای ایالت لوئیزیانا - نیز اعلام کرد تمامی پروازها را برای روز شنبه ۱۳ جولای (۲۲ تیر ماه) لغو می کند و پروازها از ۱۴ جولای (۲۳ تیر ماه) از سر گرفته میشوند.
در همین حال خطوط هوایی "سوث وست ایرلاینز" نیز از لغو تمامی پروازه از فرودگاه نیواورلئان در روز شنبه خبر داد.
وزارت بهداشت و خدمات انسانی آمریکا نیز در این ایالت و بدنبال رسیدن توفان «بری»، وضعیت فوق العاده بهداشت عمومی اعلام کرد.
توفان «بری» از روز پنجشنبه ۲۰ تیر ماه در خلیج مکزیک با سرعت ۷۵ کیلومتر در ساعت شکل گرفت و سی ان ان در آن روز گزارش داد انتظار میرود تا روز شنبه به سواحل جنوبی آمریکا رسیده و سرعت آن به ۱۱۰ کیلومتر بر ساعت برسد.
در شهر نیواورلئان در مدت ۶ ساعت ۲۳۹ میلیمتر بارندگی گزارش شده است.
پیشتر نیز "جان بل ادواردز" (John Bel Edwards) فرماندار ایالت لوئیزیانای آمریکا بدنبال بارشهای سیل آسا و در پیش بودن این توفان دریایی در این ایالت حالت فوق العاده اعلام کرده بود.
طی روزهای آتی انتظار بارش حدود ۵۰۰ میلیمتر میرود و این توفان دو ایالت لوئیزیانا و تگزاس را در بر خواهد گرفت.
بارشهای سیل آسا در روز دوشنبه گذشته ۱۷ تیر ماه واشنگتن دی سی پایتخت آمریکا را با سیلاب مواجه ساخت بطوریکه جاری شدن سیل موجب آب گرفتگی معابر، خیابانها، ایستگاههای مترو و طبقات پایین برخی واحدهای مسکونی از جمله بخشهای از ضلع غربی کاخ سفید شد.
از سوی دیگر درحالی ایالت لوئیزیانا بار دیگر با خطر سیل و بارشهای سیل آسا مواجه میشود که در اواسط اردیبهشت سال جاری ۲۰ میلیون نفر در ایالتهای تگزاس و لوئیزیانا با خطر سیل مواجه شدند و سیلاب بخشهایی از هیوستون را فرا گرفت و ۳۴ هزار مشترک در این بخش از آمریکا دچار بی برقی شدند.
اروپام **۱۳۰۲**