تربت حیدریه - ایرنا - ۸۱ درصد مصرف برق مه ولات را مشترکان کشاورزی و ۱۳ درصد را مشترکان بخش خانگی و شش درصد باقیمانده را بقیه مشترکان برق مصرف می کنند

مدیر اداره برق شهرستان مه ولات روز شنبه با بیان این مطلب به خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به هوشمند سازی کنتورهای تمامی مشترکان بخش کشاورزی و کنترل بار چاه‌های کشاورزی به صورت لحظه‌ای و همچنین اجرای طرح‌های تشویقی، امید است که شاهد همکاری مناسبی توسط کشاورزان برای اصلاح الگوی مصرف برق و رعایت صرفه جویی در مصرف آن باشیم.

جواد رجبی طول خطوط شبکه فشار متوسط و فشار ضعیف در مه ولات را بیش از هزار و ۴۰۰ کیلومتر ذکر کرد و افزود: اداره برق این شهرستان حدود ۲۵ هزار مشترک را زیر پوشش خود دارد و در طول سال خدمات مختلفی به آنها ارائه می‌دهد.

او بر لزوم اصلاح الگوی مصرف و رعایت صرفه جویی در مصرف برق تاکید کرد و ادامه داد: همکاری مردم با سیاست‌های اصلاح الگوی مصرف به ویژه مدیریت مصرف برق در ساعات اوج بار، کمک شایانی به این صنعت برای تأمین برق مطمئن و پایدار در تابستان ۹۸ می‌کند.
مدیر اداره برق مه ولات ساخت بیش از ۲۵ کیلومتر شبکه‌های جدید و نصب هفت دستگاه ترانسفورماتور در راستای کنترل پیک بار سال جاری و برنامه‌های مدیریت مصرف برق و کاهش بار در قالب ۱۱ برنامه در تمامی تعرفه‌ها را از جمله اقدام‌های صورت گرفته اداره برق مه ولات ذکر کرد و گفت: مشترکان زیر پوشش می‌توانند با رعایت چند نکته مهم ضمن کمک به صنعت برق برای تأمین انرژی لازم، در هزینه های برق مصرفی صرفه جویی کنند.
رجبی افزود: برگزاری مسابقه همیاران برق ویژه دانش آموزان یکی از مهمترین طرح‌های امسال جهت کاهش مصرف برق در بخش مشترکان خانگی است و در صورتی که دانش آموزان با همکاری خانواده خود مصرف برق را در دوره دوم یعنی ماههای خرداد و تیر و در دوره سوم یعنی ماههای مرداد و شهریور نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش دهند از جوایز ارزنده‌ای برخوردار خواهند شد.
وی ساعات اوج مصرف در فصل تابستان را از حدود ۱۱ ظهر تا ۱۶ بعدازظهر و ۹ عصر تا ۲۳ شب اعلام کرد و افزود: در صورتی که مشترکان، مصرف برق خود را به ساعات غیر پیک بار منتقل کنند و در ساعات اوج بار از وسایل برقی پر مصرف استفاده نکنند به طور حتم در تأمین برق مشکلی نخواهیم داشت.
او همچنین استفاده از لامپ‌های کم مصرف و ال. ای. دی استاندارد، استفاده نکردن از وسایل برقی پر مصرف از جمله ماشین لباسشویی، ظرفشویی، اتو و جاروبرقی در ساعات پیک بار، توجه به برچسب انرژی در هنگام خرید لوازم برقی، استفاده از دور کند کولرهای آبی و نصب سایبان بر روی آنها را به عنوان مهمترین راهکارهای مدیریت مصرف برق معرفی کرد و گفت: در خصوص استفاده از کولرهای گازی که متأسفانه به شکل نامناسبی در سطح شهرستان رواج پیدا کرده توجه به تنظیم دمای مناسب خنکی بین ۲۳ تا ۲۵ درجه ضروری است.

وی همچنین بر لزوم همکاری دستگاه‌های دولتی و واحدهای تجاری شهرستان به منظور مدیریت مصرف برق تاکید کرد و گفت: کارکنان صنعت برق مه ولات تمام تلاش خود را به منظور تأمین برق مطمئن و پایدار به کار خواهند گرفت و امیدواریم با مشارکت همگانی و مسئولیت پذیری اقشار مختلف مردم شاهد مدیریت صحیح در مصرف انرژی برق باشیم.

فیض آباد، مرکز شهرستان ۵۰ هزار نفری مه ولات در ۲۰۷ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.

۷۰۷۹/‏ ۹۸۷۸/‏۱۹۲۲