کرمانشاه- ایرنا- مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کرمانشاه، یکی از اهداف برگزاری رویداد ۲۰۲۰ در استان را جذب ۱۰ میلیون گردشگر داخلی و خارجی اعلام کرد و گفت: اگر هر نفر ۲۰۰ هزار تومان هزینه کنند این رویداد ۲ هزار میلیارد تومان گردش مالی برای استان خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار ایرنا، امید قادری روز شنبه در جلسه شورای برنامه ریزی استان که در سرسرای تدبیر کرمانشاه برگزار شد، مهم‌ترین مزیت برگزاری رویداد جهانی ۲۰۲۰ که اکو توریسم روستایی عشایری در جهان است، شناساندن کرمانشاه به جهان دانست و گفت: ۱۶ استان متقاضی میزبانی این رویداد مهم بودند که با تلاش‌های استاندار این میزبانی به کرمانشاه و کردستان رسید.

وی در ادامه از شناسایی ۵۰۵ روستای هدف گردشگری استان خبر داد و گفت: در مطالعات اولیه ۵۰۵ روستای شاخص استان، قابلیت و ظرفیت هدف گردشگری را دارند و اداره کل میراث فرهنگی پروپزال نحوه میزبانی کرمانشاه در رویداد ۲۰۲۰ را تهیه کرده و در اختیار میراث فرهنگی کشور قرار داده است.

او در ادامه یکی از مزیت‌های استان را هزینه کم تبلیغات برای جذب گردشگر دانست و گفت: ایران کمترین هزینه را برای جذب گردشگر دارد.

قادری برگزاری رویداد ۲۰۲۰ را فرصت استثنایی برای معرفی و توسعه استان برشمرد و از همه مدیران خواست با تمام وجود از برگزاری این رویداد حمایت کنند و آن را رسالت خود بدانند.

او در ادامه بیان داشت: این رویداد بزرگ می‌تواند ۱۶ هزار و ۵۰۰ شغل در استان کرمانشاه ایجاد کند و این از برکات این رویداد است.

وی در پایان اظهار داشت: تاکنون برای برگزاری این رویداد ۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار تصویب شده است.

۷۰ درصد گردشگران خارجی از مرزهای غربی وارد کشور می‌شوند

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه در ادامه بیان داشت: طبق آمار کشوری ۷۰ درصد گردشگران خارجی از مرزهای غربی وارد کشور می‌شوند ولی سهم استان‌های غربی از این گردشگران بسیار اندک است بنابراین در بخش تبلیغات اماکن تاریخی، طبیعت گردشگری و مراکز فرهنگی و سلامت درمانی باید اقدام‌های بیشتری صورت گیرد.

قادری در پایان اجرای کریدور بیستون به طاق بستان را یکی دیگر از پروژه‌های مهم گردشگری استان برشمردکه می‌تواند برای رفع بیکاری و قرار گرفتن کرمانشاه به عنوان یک استان گردشگری در کنار دیگر طرح‌های مهم میراث فرهنگی مانند ثبت جهانی منطقه اورامانات مؤثر باشد.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای ۳۲ شهر و ۲ هزار و ۶۲۲ روستا است.

نرخ بیکاری کرمانشاه در بهار امسال ۱۴.۷ درصد اعلام شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴.۷ درصد کاهش یافته است.

بیش از چهار هزار و ۲۰۰ اثر تاریخی و طبیعی در استان کرمانشاه تاکنون شناسایی شده که بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ اثر آن ثبت ملی شده است.

۸۰۶۶/‏۳۲۰۹