رئیس هیأت ورزش ناشنوایان آذربایجان غربی روز شنبه در این نشست گفت: تاکنون بانک اطلاعاتی از ورزشکاران ناشنوای استان تهیه نشده و تنها رئیس هیأت ورزشی ناشنوایان در شهرستانهای ارومیه و مهاباد انتخاب شده است.
عبدالسلام معروفی افزود: این روند در تمامی شهرستانهای استان تداوم خواهد داشت تا ورزشکاران ناشنوا پس از ساماندهی در رشتههای مختلف به مسابقات استانی و کشوری اعزام میشوند.
وی اضافه کرد: به دلیل نبود بانک اطلاعاتی، هنوز مشخص نیست ورزشکاران ناشنوای استان بیشتر در چه رشتههای ورزشی فعالیت دارند و روند اعزام و مدالآوری آنان در مسابقات مختلف کشوری مشخص نیست.
رئیس هیأت ورزش ناشنوایان آذربایجان غربی گفت: بیمه ورزشی ورزشکاران ناشنوا، استعدادیابی، مهیاکردن سالنهای ورزشی و کمک از مربیان سایر هیأتهای ورزشی از دیگر برنامههای هیأت ورزش ناشنوایان استان است.
رئیس اداره ورزش و جوانان مهاباد نیز گفت: ورزشکاران ناشنوا میتوانند از تمامی امکانات ورزشی این اداره به صورت رایگان استفاده کنند و در صورت ورود به سالنهای ورزشی بخش خصوصی از بلیت نیمبها بهرهمند میشوند.
قرنی مصطفی پور افزود: هیأت ورزشی ناشنوایان یکی از هیأتهای اخلاقمدار و منظم این شهرستان است و تمامی مسؤولان و ورزشکاران سایر هیأتهای ورزشی نیز تمایل به همکاری خوبی با این هیأت دارند.
وی از ورزشکاران این هیأت خواست در صورت تمایل به یک رشته ورزشی خاص به صورت منظم و مرتب در جلسات تمرینی حضور پیدا کنند تا برای اعزام به مسابقات کشوری از آمادگی کافی برخوردار باشند.
اعضای هیأت ورزش ناشنوایان مهاباد نیز در این نشست نظرات و پیشنهادات خود را برای بهبود فعالیتهای ورزشی این هیأت بیان کردند.
در ادامه این نشست که با حضور رئیس ادارات بهزیستی و ورزش و جوانان مهاباد و جمعی از ورزشکاران ناشنوای این شهرستان برگزار شد، بهمن عبدلی به عنوان نخستین رئیس هیأت ورزش ناشنوایان این شهرستان به مدت ۲ سال انتخاب شد.
در آذربایجانغربی در حدود ۴۰۰ ورزشکار ناشنوا در رشتههای مختلف فعالیت میکنند که ۳۰ نفر از آنان مدال آور ملی هستند و سهم شهرستان مهاباد نیز ۲۰ ورزشکار ناشنوا است.
۳۰۲۰/۶۱۸۵/۷۱۲۹