به گزارش روز شنبه ایرنا از پایگاه اطلاعرسانی استانداری تهران محمد تقیزاده در جلسه ستاد بازآفرینی بافتهای فرسوده استان افزود: براساس مبانی قانونی به شهرستانهای استان ابلاغی زده شد و این هماهنگی وجود دارد که در خصوص بازآفرینی بافتها، اقدامات جدی صورت بگیرد.
وی با بیان اینکه بخشی از موانع جدی ما برای نوسازی بافتها، موانع حقوقی و قانونی است و باید امور را به صورت توامان در این حوزه و با هماهنگی بینبخشی پیش ببریم ادامه داد: بازآفرینی بافتهای فرسوده به خصوص در شهر تهران، موضوعی چندبعدی بوده و در برگیرنده مسائل اجتماعی و اقتصادی مختلف است.
تقیزاده خاطرنشان کرد: مقوله نوسازی و بهسازی بافتهای فرسوده در شهر تهران، باتوجه به بحث ارزش افزودهای که در تهران مطرح بوده، از ویژگیهای برجسته این طرح است، طرح بازآفرینی ۱۸ محله شهر تهران، طرح بسیار سنگین و مهمی بوده و تمامی دستگاههای ذیمدخل در این حوزه باید اهتمام و همافزایی لازم را داشته باشه باشند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران گفت: اقدامات هدفمند در طرح بازآفرینی بافتهای شهری، محله محوری باید در دستور کار قرار گرفته و هر محله مدنظر باید به صورت ویژه در دستور کار بررسی، اقدام و نظارت قرار بگیرد.
تقی زاده افزود: با توجه به کاستیهای منابع در پایتخت، منازل قولنامهای و اوقافی باید در اولویت اقدام قرار بگیرند.
وی افزود: مبنای کار نوسازی، اقدام فرابخشی و فرا دستگاهی بوده و بنابه نادیده گرفتن اقدامات شهرداری تهران در سالهای اخیر در این حوزه نیست. چرا که بُعد اجتماعی نوسازی، مهمترین وجه آن بوده و اولی بر سایر وجوه آن، باید مورد توجه قرار بگیرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران گفت: دستگاههایی که گزارشهای خود را در راستای اقدام مشترک ارائه میدهند، باید در جلسات به بیان راهکارهای خود نیز بپردازند تا بتوانیم در کمترین زمان ممکن مسئله را حل کنیم.
تقی زاده ادامه داد: از سازمان نوسازی میخواهیم تا اهم اقدامات لازم اجرایی در قالب ۱۸ محله را به صورت اقدام مشترک مدنظر دستگاهها ظرف یک هفته آینده مشخص کند تا شاهد سرعت بیشتری در این حوزه باشیم.
تهرام/۳۰۳۶///۶۱۳۹