تهران- ایرنا- تارنمای هیل با اشاره به نظرسنجی های جمع آوری شده از عموم مردم آمریکا، اعلام کرد: اکثر مردم و نمایندگان جمهوری خواه و دموکرات، مخالف طرح های مهاجرتی دونالد ترامپ هستند.

تارنمای هیل روز شنبه با اشاره به گزارش «گروه استراتژی جهانی» و «مرکز مهاجرت» نوشت: نظرسنجی پس از نظرسنجی نشان می‌دهد؛ اکثریت دموکرات‌ها، جمهوری خواهان و نهادهای مستقل، همه مهاجرت را به عنوان یک مقوله خوب برای آمریکا می‌دانند.

بر اساس گزارش هیل، در اکثر ایالت‌های چرخشی، عموم رأی دهندگان آمریکایی با طرح‌های سختگیرانه ترامپ علیه مهاجران مخالفت کرده اند و این مخالفت، آسیب پذیری طرح‌های ترامپ را بر ملأ کرده است.

ایالت‌های چرخشی در آمریکا به ایالت‌هایی گفته می‌شود که در انتخابات سراسری، هیچیک از احزاب دموکرات و جمهوری خواه دارای اکثریت نیستند.

این ایالت‌ها معمولاً شامل فلوریدا، اوهایو، نوادا، کلرادو، و کارولینای شمالی می شوند.

تارنمای هیل همچنین با تشویق نمایندگان حزب دموکرات نوشت: آسیب پذیری طرح مهاجرتی ترامپ تنها خود به فرصتی علیه سیاست‌های رئیس جمهوری آمریکا تبدیل نمی‌شود؛ بلکه آنان باید تلاش‌های بیشتری برای مخالفت با طرح‌های دولت انجام دهند.

هیل با اشاره به نظرسنجی‌های صورت گرفته، نوشت: دموکرات‌ها باید اصلاحات واقع بینانه را برای یک سیستم مهاجرت ارائه دهند که اکثریت قریب به اتفاق آمریکایی‌ها نیاز به این تغییر دارند.

شهروندان آمریکایی روز شنبه در شهرهای مختلف ایالت کالیفرنیا علیه سیاست‌های مهاجرتی دونالد ترامپ رئیس جمهوری کشورشان تظاهرات کردند و در شعارهای خود گفتند که "جای کودکان در سلول نیست".

به گزارش خبرگزاری فرانسه، گروهی از مردم در یکی از مناطق شهر سان دیه گو در ایالت کالیفرنیا در اعتراض به سیاست‌های دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در خصوص مهاجرت تظاهرات کردند.

در همین ارتباط، هزاران نفر در شهر "سن ایسیدرو" در مرز آمریکا و مکزیک و سایر شهرهای ایالت کالیفرنیا تظاهرات کردند و بسته شدن اردوگاه‌های مهاجران را خواستار شدند.

تظاهر کنندگان، اردوگاه‌های مهاجران را "اردوگاه‌های اجباری" توصیف کردند.

آنان دست نوشته‌هایی با خود حمل می‌کردند که روی آنها نوشته شده بود: «اردوگاه های کار اجباری را تعطیل کنید»، «جای کودکان در سلول نیست»، «ما نازی نیستیم».

همچنین تظاهرات مشابهی نیز در دیگر شهرهای آمریکا از جمله لس آنجلس و واشنگتن دی سی برگزار شد.

در همین ارتباط، چندی پیش نیز "میشل باچله" کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد درباره شرایط اسکان مهاجران و آوارگان در بازداشتگاه‌های مرزی آمریکا بشدت ابراز نگرانی کرده و گفته بود که از شنیدن خبرهای مربوط به وضع آوارگان در آمریکا شوکه شده است.

رئیس جمهوری آمریکا از زمان کارزار انتخاباتی تا حضور در کاخ سفید، بحث تقابل با مهاجران را تا تنش با کنگره این کشور برای ساخت دیوار مرزی با مکزیک بالا برد و حتی تا چندی پیش در صدد اعمال تعرفه بر کالاهای مکزیکی به بهانه خودداری مقام‌های آن کشور در مقابله با عبور مهاجران بر آمد.

وی بارها با طرح این ادعا که نمایندگان دمکرات کنگره عامل تشدید ناامنی در مرزها هستند، گفته است که آنها برای مقابله با مهاجرانی که از مرزهای مکزیک وارد آمریکا می‌شوند، با سیاست‌هایی همچون ساخت دیوار مخالفت می‌کنند.

ترامپ با متهم کردن دمکرات‌ها به حمایت از سیاست مرزهای باز، اعلام کرده است که سیاست‌های مهاجرتی نمایندگان حزب مخالف، به جرایم خشونت بار و قاچاق مواد مخدر و انسان منتهی خواهد شد.

مناقشه بر سر تأمین بودجه درخواستی ترامپ برای ساخت دیوار مرزی، به تعطیلی ۳۵ روزه دولت آمریکا در سال گذشته منتهی شده بود.