به گزارش ایرنا، حیدر علیپور دهکردی شامگاه شنبه در یکصد و هفتاد و هفتمین نشست علنی شورای اسلامی مرکز چهارمحال و بختیاری با حضور معاون آموزشی، مدیران نواحی یک و دو و مدیر امور حقوقی اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: دیوار برخی از مدارس دولتی و غیردولتی در شهرکرد به علت قرار گرفتن در معابر و پیاده روها، باعث بروز حوادث شده است.
وی افزود: اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری باید هر چه سریعتر نسبت به عقب نشینی دیوار مدارس واقع در معابر شهرکرد اقدام لازم را انجام دهد.
علیپور دهکردی تصریح کرد: مجموعه فعالان مدیریت شهری در شهرداری و شورای اسلامی شهرکرد با اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری به خصوص در حوزه طرحهای خیری و بازسازی فضاهای آموزشی همکاری داشته است.
وی یادآور شد: انتظار میرود اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری نسبت به تسریع در روند عقب نشینی مدارس مشکل ساز واقع در معابر اقدام کند.
رئیس شورای اسلامی شهرکرد اظهار داشت: اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری باید از فرصت موجود در مدیریت شهری برای سرعت بخشی به روند اجرای طرحهای خود استفاده کند.
نایب رئیس شورای اسلامی شهرکرد نیز گفت: استفاده از حیاط مدارس به عنوان پارکینگ به ویژه در بافت مرکزی شهر میتواند در مدیریت و روان سازی ترافیک مؤثر باشد.
فرهاد رئیسی دهکردی تاکید کرد: نماسازیهای مدارس براساس شاخصهای فرهنگی میتواند در ارتقای کمی و کیفی امور فرهنگی نقش آفرینی کند.
وی افزود: اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با کمک سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شهرکرد در راستای افزایش آموزش حقوق شهروندی برنامه ریزی و اقدام لازم را انجام دهد.
رئیسی دهکردی تصریح کرد: برای ارتقای کمی و کیفی فعالیتهای فرهنگی، اجتماعی و آموزشی در شهرکرد کمیتهای مشترک بین مدیریت شهری و اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری تشکیل و فعال شود.
عضو شورای اسلامی شهرکرد نیز گفت: آموزش و پرورش بایستی فرهنگ شهری را از مقاطع پایه به دانش آموزان آموزش دهد.
علیرضا توکلی تاکید کرد: چهارمحال و بختیاری علاوه بر برخورداری از سرمایه انسانی بسیار غنی در حوزههای مختلف اما در بخش سرمایه اجتماعی ضعیف است.
وی یادآور شد: ضعف چهارمحال و بختیاری در بخش سرمایه اجتماعی میتواند با افزایش آموزشهای مرتبط با آموزش و پرورش در قسمتهای مختلف رفع شود.
توکلی به طول دیوار مدارس در خیابانهای اصلی شهرکرد اشاره و تصریح کرد: از این ظرفیت میتوان برای ترمیم و ساماندهی بدنه شهری با کمک آموزش و پرورش و مدیریت شهری بهره گیری کرد.
وی اظهار داشت: تغییر کاربری قسمتهایی از برخی مدارس میتواند در بهبود بدنه شهری و همچنین افزایش توان اقتصادی مدارس تأثیرگذار باشد.
معاون آموزشی اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری نیز گفت: این اداره کل با تشکیل و فعالیت کمیته مشترک با مدیریت شهری در راستای افزایش فعالیتهای فرهنگی استقبال میکند.
فیروز عسگری تاکید کرد: شهرداری شهرکرد مجوز تبلیغات مرتبط با فعالیتهای آموزش و پرورش در بیلبوردهای تبلیغاتی سطح شهر را بدون هماهنگی با اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری صادر نکند.
وی افزود: در گذشته توجه بسیار ویژه ای به آموزش و پرورش داشته اند و فضاهای مطلوبی را در مرکز چهارمحال و بختیاری در نظر گرفته اند که این مهم نشان دهنده نگاه خاص آنان به مقوله آموزش و پرورش بوده است.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری بیش از ۲۰۲ هزار دانش آموز و بیش از دو هزار و ۴۰۰ مدرسه در ۱۰ شهرستان دارد.
۷۳۶۲/۲۰۹۷