منوچهر پارسافر عصر یکشنبه در گفت وگو با ایرنا با اعلام این خبر، پیش بینی کرد که ۵۹ هزار باغدار گیلانی تا پایان شهریورماه امسال، ۱۶ هزار و ۴۰۰ تن فندق به ارزش تقریبی ۶۵۶ میلیارد تومان برداشت کنند.
وی توسعه باغات فندق را یکی از برنامههای سازمان جهاد کشاورزی عنوان و خاطرنشان کرد: سال گذشته با اعطای نهالهای یارانهای در حدود ۶۰۰ هکتار از زمینهای شیب دار استان، فندق کاشته شد.
وی از باغداران خواست برای توسعه باغات خود و ثبت نام دریافت نهالهای یارانهای به ادارات جهاد کشاورزی مراجعه کنند.
به گزارش ایرنا ۸۵ درصد فندق ایران در گیلان تولید میشود و شهرستانهای رودسر، سیاهکل، املش، تالش، رودبار و آستارا مهمترین مناطق تولید فندق در استان هستند.
همچنین شش واحد فرآوری و بسته بندی فندق در شهرستانهای رودسر، املش و سیاهکل وجود دارد.
فندق دارای پروتئین، مواد چرب، کلسیم، فسفر و پتاسیم است و مصرف آن برای تقویت حافظه، درمان بیماریهای گوارشی توصیه میشود.
۷۲۹۲/۲۰۰۷/