رشت - ایرنا - مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان از آغاز برداشت فندق نوبرانه در استان خبر داد.

منوچهر پارسافر عصر یکشنبه در گفت وگو با ایرنا با اعلام این خبر، پیش بینی کرد که ۵۹ هزار باغدار گیلانی تا پایان شهریورماه امسال، ۱۶ هزار و ۴۰۰ تن فندق به ارزش تقریبی ۶۵۶ میلیارد تومان برداشت کنند.

وی توسعه باغات فندق را یکی از برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی عنوان و خاطرنشان کرد: سال گذشته با اعطای نهال‌های یارانه‌ای در حدود ۶۰۰ هکتار از زمین‌های شیب دار استان، فندق کاشته شد.

وی از باغداران خواست برای توسعه باغات خود و ثبت نام دریافت نهال‌های یارانه‌ای به ادارات جهاد کشاورزی مراجعه کنند.

به گزارش ایرنا ۸۵ درصد فندق ایران در گیلان تولید می‌شود و شهرستان‌های رودسر، سیاهکل، املش، تالش، رودبار و آستارا مهمترین مناطق تولید فندق در استان هستند.

همچنین شش واحد فرآوری و بسته بندی فندق در شهرستان‌های رودسر، املش و سیاهکل وجود دارد.

فندق دارای پروتئین، مواد چرب، کلسیم، فسفر و پتاسیم است و مصرف آن برای تقویت حافظه، درمان بیماری‌های گوارشی توصیه می‌شود.

۷۲۹۲/‏۲۰۰۷/‏