مدیرکل بهزیستی استان مرکزی گفت: ۶ هزار توانجو در این استان فاقد درآمد هستند و با دریافت مستمری زندگی می گذرانند.

به گزارش ایرنا، «زهرا امینی» روز یکشنبه در حاشیه گشایش کارگاه خیاطی تعاونی فراگیر خمین در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: ۳۳ هزار توانجوی جسمی، ذهنی، شناختی و اوتیسم در استان مرکزی زیر پوشش خدمات این نهاد حمایتی هستند.

وی توضیح داد: ۲ هزار و ۷۳۰ نفر از توان خواهان استان مرکزی ساکن خمین هستند که یک هزار و ۳۰۰ نفر از آنان مستمری دریافت می‌کنند.
مدیرکل بهزیستی استان مرکزی خاطرنشان کرد: ۱۳۰ توانجوی این استان امسال تسهیلات اشتغال تبصره ۱۶ و صندوق توسعه ملی دریافت کردند.
امینی اظهار داشت: بهزیستی خمین در جذب تسهیلات و ایجاد اشتغال پایدار برای توان خواهان تحت پوشش عملکرد مطلوبی دارد.
وی ادامه داد: زادگاه امام راحل تجربه موفقی در اشتغال مددجویان تحت پوشش به خصوص توان خواهان با مشکل ذهنی و حرکتی دارد.
مدیرکل بهزیستی استان اضافه کرد: شرکت‌های تولیدی کفش و شرکت چینی سازی در خمین توانسته برای شمار قابل توجهی از مددجویان بهزیستی اشتغال ایجاد کنند.
امینی اظهار داشت: کارگاه خیاطی تریکو بافی خمین در راستای توانمندسازی مددجویان بهزیستی و ایجاد صنایع کوچک زودبازده بهره برداری شده است.
وی افزود: این واحد تولیدی با سرمایه یک میلیارد ریال و در مساحت ۶۰ مترمربع راه اندازی شده و ۹ فرصت شغلی ایجاد کرده است.
مدیرکل بهزیستی استان مرکزی خاطرنشان کرد: طرح‌های اشتغالزایی برای زنان سرپرست خانوار سبب خودکفایی و توانمندسازی آنان و خروج از چرخه حمایت بهزیستی می‌شود.
امینی یادآور شد: ۲۲ تا ۲۸ تیرماه به عنوان هفته بهزیستی و تامین اجتماعی نامگذاری شده و شعار امسال این هفته «گام دوم، شفافیت و توانمندسازی، ارتقای سلامت اجتماعی» است.
وی ادامه داد: ۲۸ طرح بهزیستی استان در این هفته بهره برداری می شود که ۱۴ واحد مسکونی مددجویی، کارگاه خیاطی شرکت تعاونی فراگیر معلولین شهرستان خمین و مؤسسه پیشگیری بیکران امید در دلیجان، مجتمع خدمات بهزیستی مهاجران، دامداری صنعتی و یک واحد منزل مسکونی خانوار دو توان خواه در شهرستان شازند، مرکز توانبخشی ذهنی فروغ مهر کوثر، کلینیک مددکاری اجتماعی پویش در کمیجان، و مسکن مددجویی از جمله آنها است.

شهرستان خمین در جنوب استان مرکزی است و ۵۰ درصد توان جویان زیرپوشش بهزیستی در این شهرستان مستمری دریافت می‌کنند.
/ ‏۶۰۱۳/‏۹۹۳۰