به گزارش ایرنا، سید «علی آقازاده» عصر یکشنبه در نشست ستاد کنگره ملی نقش فرماندهی امام خمینی (ره) در دفاع مقدس و شش هزار و ۲۰۰ شهید استان مرکزی، افزود: عمده کار فعالان این کنگره افزایش دامنه فعالیت فرهنگ. است.
وی اظهارداشت: رویکرد این کنگره ملی و بین المللی است و آثار فاخر و ارزشمند آن تا سالها در استان باقی میماند.
استاندار مرکزی گفت: دستگاه های اجرایی باید بسیج را در این مهم همراهی کنند زیرا هنوز کارهای زیادی در اجرای نهایی کنگره باقی مانده است.
آقازاده افزود: دیدار با مقام معظم رهبری باید زودتر انجام شود و از نظریه و دکترین معظم له در پیشبرد برنامه بهره وافی گرفته شود.
استاندار مرکزی گفت: ایمن شدن در برابر توطئه دشمنان و خنثی سازی نقشه آنان از دیگر تاثیرات برگزاری این کنگره در استان است.
آقازاده افزود: کاهش ناهنجاری ها ی اجتماعی نیز از تاثیرات برگزاری این کنگره است.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی گفت: تهیه سند جامع کلیه اعزام به جبهه ها، تهیه آرشیو تخصصی ۳۰۷ جلد کتاب تخصصی عملیاتها، جمع آوری و اسکن دفاتر وضعیت گردانها در ۱۰۳ جلد، جمع آوری عکس و خاطره ۱۰۰ هزار قطعهای، ساخت ۳۳ مستند فاخر دفاع مقدس از جمله اقدامات این کنگره توسط کارگروههای مختلف بوده است.
سردار " محسن کریمی" افزود: ۱۵ مستند پشتیبانی مردمی، جمع آوری ۱۰ هزار و ۷۴۶ سند تصویری، ضبط ۹۳۷ نشست مصاحبه تصویری و یک هزار نشست صوتی برای برگزاری این کنگره تاکنون انجام شده است.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی گفت: تالیف ۲۲ عنوان کتاب توسط کارگروه بانوان به عنوان فعالترین کارگروه انجام شده است.
سردار کریمی افزود: ۱۲ کارگروه این کنگره با عنوان بانوان، انتشارات، انقلاب اسلامی، ادارات و سازمانها، انتشارات، انقلاب اسلامی، ادارات و سازمان، تاریخ شفاهی، آمار و اطلاعات، فرهنگ نامه شهدا، جهاد و مهندسی رزمی برای این کنگره در نظر گرفته شده است.
وی اظهارداشت: ۱۳ اجلاسیه تا قبل از ۱۰ مهرماه با هفت کمیته اجرایی در استان تشکیل شده است.
چهار اجلاسیه مربوط به این کنگره با عنوانهای سنگر سازان بی سنگر، کارگری، مدافعان حرم و روحانیت از سال گذشته تاکنون برگزار شده است.
۶۹۹۱/۶۰۱۳/
تاریخ انتشار: ۲۳ تیر ۱۳۹۸ - ۱۹:۲۴
اراک - ایرنا- استاندار مرکزی گفت: برگزاری کنگره ملی نقش فرماندهی امام خمینی (ره) در دفاع مقدس و ۶ هزار شهید استان مرکزی یک فرصت فرهنگ ساز و معنوی برای این استان است.