کرمان - ایرنا - عملیات اجرایی ۲ کلینیک تخصصی بیماران خاص استان کرمان که سالها متوقف مانده بود، اکنون مراحل پایانی را می گذراند.

سخنگوی مرکز خیریه بیماران خاص ثامن الحجج (ع) استان کرمان گفت: کلینیک تخصصی بیماران خاص در چهار راه خیرین شهر کرمان و با هشت هزار متر مربع زیربنا در حال احداث و تجهیز است.

علی شمسی نیا روز دوشنبه در حاشیه بازدید از عملیات اجرایی ساخت کلینیک‌های تخصصی بیماران خاص استان کرمان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه ۲ کلینیک ام. اس. و کلیوی طی هفته‌های آینده در کرمان به بهره برداری می‌رسد تصریح کرد: کلینیک جامع ام. اس. توسط یکی از خیرین به نام عبدالرحمانی احداث، تجهیز و بزودی به بهره برداری می‌رسد.

وی با بیان اینکه هزار و ۶۵۰ بیمار ام. اس. در کرمان پرونده دارند و بیش از سه هزار و ۵۰۰ بیمار پیوند کلیه و همودیالیز در این استان وجود دارد تاکید کرد: علاوه بر انجام اقدامات درمانی، خدمات آموزشی، پیشگیری و مشاوره‌ای نیز در این کلینیک به مراجعان و بیماران ارائه می‌شود.

وی بیماران خاص و سخت درمان را فرزندان خود خطاب کرد و افزود: سال‌ها آرزوی ارائه خدمتی کامل به بیماران خاص را داشتم و احداث این کلینیک‌های تخصصی به نوعی خدمت کامل به این بیماران است.

شمسی نیا از اقدامات و حمایت‌های مسئولان استانی بخصوص استاندار کرمان، دستگاه قضائی و امنیتی طی ماههای گذشته در راستای حمایت از احداث کلینیک جامع تخصصی بیماران خاص در کرمان تقدیر کرد و گفت: عملیات اجرایی مجموعه کلینیک‌های بیماران خاص سال‌ها متوقف مانده بود و اکنون با حمایت مسئولان، خیرین و بیماران و با جدیت آغاز شده و اکنون مراحل پایانی را می‌گذراند.

وی افزود: خیرین، پزشکان، مردم و بیماران بعد از اعلام آغاز به کار کلینیک‌های بیماران خاص اعلام آمادگی کرده و به منظور کمک در این مکان حضور یافته‌اند که جای تحسین دارد.

مدیرعامل انجمن بیماران کلیوی استان کرمان تصریح کرد: فاز دوم کلینیک‌های تخصصی بیماران خاص مربوط به بیماران کلیوی است که قرار است در این فاز بیماران دیابتی، فشار خون و کلیوی خدمات دریافت کنند.

وی گفت: اقدامات خوبی در کلینیک تخصصی بیماران کلیوی ارائه می‌شود به طوری که بیماران پیوند در همین کلینیک با انجام اقدامات تخصصی و آموزشی برای پیوند کلیه آماده می‌شوند.

شمسی نیا تاکید کرد: هم اکنون ۲۲۵ بیمار کلیوی در کرمان آماده انجام پیوند هستند که به دلیل مشکلات اقتصادی این اقدام به تأخیر افتاده است.

وی بیان کرد: به گونه‌ای برنامه ریزی شده که بیمار بعد از مراجعه به کلینیک‌های تخصصی کلیوی استان کرمان دغدغه دیگری برای درمان نداشته باشد.

مدیرعامل انجمن بیماران کلیوی کرمان از مردم این استان خواست در صورت تمکن مالی هزینه پیوند یکی از بیماران کلیوی را تقبل کنند.

شمسی نیا تاکید کرد: بیش از هزار نفر طی سالهای گذشته با همت خیرین در استان کرمان تحت پیوند کلیه قرار گرفته‌اند.

وی ماههای آینده را زمان شکوفایی خدمات به بیماران خاص و سخت درمان استان کرمان اعلام کرد و افزود: روز گذشته نیز با همت خیرین و مسئولان شهرستان بردسیر به مناسبت میلاد امام رضا (ع) و با همکاری شبکه بهداشت و درمان این شهرستان کلینیک تخحصصی بیماران خاص در بردسیر مورد بازدید قرار گرفت که بزودی در مدار ارائه خدمت به بیماران قرار خواهد گرفت.

سخنگوی مرکز خیریه بیماران خاص ثامن الحجج (ع) استان کرمان افزود: اقدامات زیادی در شهرستان‌های مختلف استان کرمان از جمله کهنوج، جیرفت، زرند و بم برای سهل کردن درمان بیماران خاص و سخت درمان در حال انجام است.

وی ادامه داد: در شهرستان زرند نیز بزودی مرکز سلامت در سه هکتار با زیربنای ۱۰ هزار متر در ابعاد مختلف برای درمان بیماران خاص و سخت درمان احداث می‌شود.

وی تاکید کرد: امسال به نام مبارک امام رضا (ع) اقدامات ماندگار و تأثیرگذاری برای بیماران خاص و سخت درمان استان کرمان انجام خواهد شد.

کلینیک مشترک بیماران سرطانی بزودی در کرمان احداث می شود

انجمن یاس، کمک و مرکز خیریه بیماران خاص ثامن الحجج (ع) با هدفی مشترک برای سهولت در درمان بیماران سرطانی کلینیکی مشترک احداث می کنند.

موسس خیریه کمک (کودکان مبتلا به سرطان کرمان) در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: موسسات خیریه باید با هم افزایی داشته باشند و به جای رقابت، رفاقت کنند.

دکتر علیرضا عبدی افزود: هم افزایی موسسات خیریه می تواند در راستای رفع مشکلات نیازمندان و بخصوص بیماران موثر باشد.

وی با بیان اینکه همه تحت لوای یک پرچم و با هدف کمک به درمان بیماران تلاش می کنیم تصریح کرد: موسسات خیریه کمک، یاس و ثامن الحجج (ع) می توانند با مشارکت بازوی قدرتمندی در راستای رفع درد و رنج بیماران سرطانی باشند.

وی که خود از خیرین است تصریح کرد: می توان ۲ مطب با پنج یونیت دندانپزشکی در کلینیک های تخصصی بیماران خاص استان کرمان برپا کرد.

عبدی گفت: پزشکان خیر زیادی طی سالهای گذشته به بیماران سرطانی بدون چشمداشت خدمات پزشکی و دندانپزشکی ارائه کرده اند و اکنون نیز برای حضور در کلینیک های تخصصی بیماران خاص اعلام آمادگی کرده اند.

گران ترین ویزیت تاریخ پزشکی را گرفته ام / حکایتی شیرین از آغاز اقدامی خیر

موسس خیریه کمک کودکان مبتلا به سرطان کرمان با بیان اینکه سالها قبل گران ترین ویزیت تاریخ پزشکی ایران را دریافت کرده ام گفت: سالها قبل یک بار تلفنی با علی شمسی نیا موسس خیریه ثامن الحجج (ع) صحبت کردم و وی یک دسته قبض ۵۰۰ هزار تومانی کمک به بیماران خاص را به من تحویل داد.

وی ادامه داد: یکی از همین روزها پیرمرد خیری به نام سید صادق آیت الهی موسوی برای دریافت خدمات دندانپزشکی به من مراجعه کرد و بعد از اطلاع از وجود قبض های کمک به بیماران خاص؛ دسته ۵۰۰ هزار تومانی قبض را خرید.

دکتر عبدی با بیان اینکه من نیز از بسیاری از بیمارانم ویزیت دریافت نمی کردم تصریح کرد: این اقدام خیرخواهانه این مرد بزرگ برای من پندآموز و نقطه آغاز یک حرکت خیرخواهانه بزرگ شد.

وی گفت: پیرمرد خیر بعد از خرید قبوض خیریه در مطب مرا باز کرد و به مزاح گفت: گران ترین ویزیت تاریخ پزشکی را پرداخت کردم.

۳۰۲۹