‌ اهواز – ایرنا- دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خوزستان گفت: سالانه ۷۰۰ معتاد متجاهر از سطح شهرهای استان جمع می شوند هزینه بسیاری برای درمان و ترک آنها می شود اما در نهایت باز هم به خیابان ها باز می گردند.

به گزارش ایرنا حسین لامی زاده روز دوشنبه در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در سالن اجتماعات حوزه استاندار اظهار داشت: از دستگاه ها انتظار می رود به دلیل فراگیری بحث اعتیاد بین صنوف مختلف، دانشجویان، دانش آموزان و اقشار مختلف فعالیت بیشتری در بحث پیشگیری از اعتیاد داشته باشند.

وی درخصوص راه اندازی اردوگاه ترک اعتیاد در اهواز ادامه داد: این اردوگاه با هدف درمان معتادان راه اندازی می شود زیرا عملکرد برخی کمپ های ترک اعتیاد موفقیت آمیز نبوده است، امیدواریم این مرکز در نیمه مردادماه امسال راه اندازی شود.

لزوم بسیج تمام دستگاه ها در بحث مبارزه با اعتیاد

استاندار خوزستان نیز در این نشست گفت: اردوگاه درحال ساخت اهواز الگوبرداری شده از اردوگاهی در تبریز است که با مشارکت سپاه پاسداران و دستگاه های مرتبط درحال ساخت است باید تمام دستگاه ها برای راه اندازی این اردوگاه تا مردادماه بسیج شوند.

غلامرضا شریعتی بیان کرد: تجهیز اردوگاه ترک اعتیاد از محل اعتبارات استانداری و سایر منابع انجام می شود.

وی با اشاره به ابراز نگرانی مردم از وضعیت معتادان متجاهر در سطح شهر ادامه داد: وجود معتادان در سطح شهر سبب افزایش آسیب پذیری جامعه به لحاظ اجتماعی می شود.

اختصاص بیش از هشت میلیارد ریال به موضوع مبارزه با موادمخدر

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خوزستان در پاسخ به درخواست برخی دستگاه ها مبنی بر اعطای اعتبار اظهار داشت: اعتبارات حوزه اجتماعی مطابق با برنامه های وزارت کشور تخصیص می یابد و نمی توان بدون برنامه هزینه کرد.

محمدصادق کریمی کیا ادامه داد: مطابق مصوبه شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان تاکنون پنج میلیارد ریال برای راه اندازی اردوگاه ترک اعتیاد ماده ۱۶، یک میلیارد ریال برای مرکز درمانی زنان معتاد، یک میلیارد ریال به دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور برای درمان اعتیاد زنان معتاد، یک میلیارد ریال برای جمع آوری معتادان متجاهر و ۱۵۰ میلیون ریال برای برگزاری همایش مبارزه با موادمخدر هزینه شده است.

وی گفت: تاکنون مجموعاً هشت میلیارد و ۱۵۰ میلیون ریال در حوزه مبارزه با موادمخدر از سوی اداره کل اجتماعی و فرهنگی استانداری خوزستان هزینه شده است.

مدیرکل جمعیت هلال احمر خوزستان نیز در این نشست یادآور شد: همه ما در قبال جوانان مسئولیت های اجتماعی داریم و باید با کمک ابزارهای مختلف به ویژه سمن ها برای پیشگیری از اعتیاد و مصونیت سازی جوانان استفاده کنیم.

علی خدادادی افزود: جمعیت هلال احمر خوزستان برنامه ها و اقدامات خود را در ۲ بعد توانمندسازی جوانان برای جلوگیری از آسیب و مصون سازی در جامعه انجام می دهد، البته اقدامات انجام شده رضایت بخش نیست و باید با دید عمیق تری به مسائل نگاه کرد.

وی تاکید کرد: از سویی دیگر در کنار برگزاری برنامه های مختلف باید خروجی و اثرگذاری هرکدام از آنها مورد ارزیابی قرار گیرد.

بنابراین گزارش قرار است یک اردوگاه ترک اعتیاد توسط سپاه پاسداران خوزستان در اردوگاه شهید فرجوانی ساخته شده و با همکاری دستگاه های مرتبط با حوزه مبارزه با موادمخدر تجهیز و راه اندازی شود به گفته مسئولان مربوطه این اردوگاه تا اواسط مردادماه راه اندازی و از شهریورماه قابل بهره برداری است.

۹۸۸۷/‏۶۰۰۲