محمد جعفری روز سه شنبه در حاشیه مراسم پایانی سی امین دوره رقابتهای علمی تخصصی معلمان تربیت بدنی و آموزگاران پایه مدارس دخترانه کشور در جمع خبرنگاران افزود: در جهت ارتقای سواد حرکتی و توسعه ورزش مدارس کشور به دنبال افزایش سرانه فضاهای ورزش هستیم.
وی گفت: به تمامی استانها ابلاغ شده که در مدارس به ویژه مدارس ابتدایی دخترانه دوره اول، فضاهای بلااستفاده مانند زیرزمین ها را تجهیز کنند و مبلمان آنها را مطابق استانداردهای اعلام شده با تجهیزات سنگ نوردی، تشک های ژیمناستیک، طنابهای آویزان و نردبانهای صعودی برای ارتقاء مهارتهای بنیادین حرکتی بچینند.
او به اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در حوزه تربیت بدنی اشاره و بیان کرد: رویکرد ما در این راستا مدرسه محوری، مشارکت محوری و رویکردهای علمی و تخصصی است که برای تحقق این هدف توانمند سازی معلمان تربیت بدنی در دستور کار قرار گرفته است.
مدیرکل دفتر تربیتبدنی و فعالیتهای ورزشی وزارت آموزش و پرورش گفت: معلمان باید متخصص باشند و فضا و تجهیزات و محتوای مناسب را نیز استفاده کنند و البته لازم است با کمک فعالیتهای فوق برنامه به افزایش سرانه فعالیتهای تربت بدنی دانش آموزان افزوده شود.
جعفری به برگزاری سی امین دوره رقابتهای علمی تخصصی معلمان تربیت بدنی و آموزگاران پایه مدارس دخترانه کشور اشاره کرد و افزود: در این راستا دستورالعمل رقابتهای علمی و تخصصی برای استانها ابلاغ شد و نزدیک به ۱۲ هزار معلم تربیت بدنی و آموزگاران پایه زن در حوزه آمادگی جسمانی و رشته های توپی آموزش دیدند.
وی ادامه داد: سرانه فضای ورزشی آموزش و پرورش در فضاهای روباز و سرپوشیده کشور ۳۳ صدم متر مربع یا ۳۳ سانتیمتر مربع است.
معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی نیز در حاشیه این مراسم گفت: در پایان سی اُمین دوره رقابت های علمی و تخصصی معلمان تربیت بدنی و آموزگاران پایه مدارس دخترانه کشور در مشهد در هر دو بخش آموزگاران پایه و معلمان تربیت بدنی، استان خراسان رضوی مقام اول تیمی را کسب کرد.
صفدر سلطانی افزود: خراسان شمالی و شهرستانهای استان تهران در بخش تیمی آموزگاران پایه مقام های دوم و سوم را به دست آوردند و شهرستانهای استان تهران و استان کرمانشاه نیز مقام های دوم و سوم را در بخش معلمان تربیت بدنی کسب کردند.
وی اضافه کرد: مشهد از ۲۱ تا ۲۵ تیر ماه میزبان ۲۹۳ معلم زن از سراسر کشور در این رقابتها بود که بر این اساس ۲۱۳ معلم تربیت بدنی در هفت رده سنی و ۸۰ آموزگار پایه در سه رده سنی و ۳۲ مربی و سرپرست از تمام استان های کشور در آن حضور داشتند.
او ادامه داد: شرکت کنندگان در این دوره علمی و تخصصی ضمن اینکه در سه کارگاه آموزشی تخصصی حضور یافتند در رشته های آمادگی جسمانی، تنیس روی میز، بسکتبال، هندبال، والیبال، فوتسال، بدمینتون، دوی ۱۲۰۰ متر و طناب زنی نیز به رقابت پرداختند.
۳۲۲۱/۱۹۲۲